Szekeres Viktor

Nem láthatjuk a Warcraft-mozifilm rendezői változatát

Nem készült másik változat a Warcraft-mozifilmből.

Miközben még mindig semmi hír arról, hogy lesz-e Warcraft 2 (az első rész hatalmas bukás volt Amerikában, ellenben Kínában akkorát tarolt, hogy szó van arról, hogy folytatódhat a sorozat), a rajongók szemeiket minden bizonnyal a világszerte 433,5 millió dollár bevételt hozó film lakossági megjelenésére vetik. Arra a megjelenésre, mely nem fog tartalmazni rendezői verziót.

Duncan Jones, a rendező elmondta, hogy ennek meglehetősen prózai oka van. A stúdió, hogy spóroljon, nem készített különleges effektusokat azokhoz a jelenetekhez, melyek végül nem kerültek bele a végleges, mozis változatba. Jones persze másképp képzelte el a filmet, de az ő változata csak a fejében van meg, nyilatkozta. Persze mindez nem jelenti azt, hogy ne állna a mozis verzió mellé, de a rendező vágással kapcsolatos kérdésekre azt válaszolta a Thrillistnek, hogy a 3,5 éves alkotói folyamat során rengeteg ötletet el kellett vetnie a film kapcsán ilyen-olyan okokból, mint ahogy a gyártó stúdió is folyton küldte a saját elképzeléseit, ezzel indukálva változtatásokat. A Warcraft-filmen is ezer apró dolog változott meg az évek során, ezért eleve esélytelen lenne létrehozni az általa optimálisnak vélt változatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Így van. Nekem is csak +1 óra történetmesélés hiányzott belőle, de amúgy nagyon tetszett.
  • kékherceg #1
    Nem rég néztem meg. Szerintem egyáltalán nem rossz. Ahhoz képest semmiképp, amennyire lehúzták. Az új Star Wars-t pl. simán veri.