Szekeres Viktor

Érdekes, két szemszögből elmesélt film előzetese érkezett meg

Kifejezetten érdekesnek tűnő, két filmből összefésült alkotás előzetesét nézhetjük meg.

A Weinstein Company tegnap bemutatta és a netre is feltolta Ned Benson első filmjének, a The Disappearance of Eleanor Rigbynek az előzetesét. A James McAvoy és Jessica Chastain főszereplésével készült produkció magyar premierjének időpontjáról egyelőre nincs információnk, azt viszont már tudni, hogy a Cannes-ban is vetített alkotás Amerikában szeptember 26-án kerül a mozikba.


A különleges projekt érdekessége, hogy a középpontban lévő házaspár történetét a két fél szemszögéből, két filmben, a The Disappearance of Eleanor Rigby: Herben és a The Disappearance of Eleanor Rigby: Himben meséli el, de a mozikba már egy összevágott, kombinált verzió kerül, a The Disappearance of Eleanor Rigby: Them.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    És azt hiszed, hogy ezzel csak te vagy tisztában? Pontosan erről szólt a sok közül az egyik legutóbbi kétszemszöges film, a Szeretni bolondulásig.
  • endrev #1
    A filmművészet alapszabálya, hogy megvan a módja annak, ahogyan bemutatunk egy történetet, és annak is, ahogyan eldöntjük, mit mutatunk meg és mit nem. Ezt mintha manapság a nagy kreatívkodásban egyre inkább elfelejtenénk az új filmesek. Kíváncsi leszek, ez a film is beáll-e az ilyen baklövések sorába, vagy egy érdekes kivétellé válik.