Szekeres Viktor

Nem Darth Vader lesz az egyetlen nagy visszatérő az új Star Wars-filmben

Jimmy Smits is benne lesz a Zsivány Egyesben.

A CBS The Talk című beszélgetős műsorában Jimmy Smits elmondta, hogy ő is szerepelni fog a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történetben (Rogue One: A Star Wars Story), annak ellenére, hogy korábban A klónok támadásában, illetve a Sith-ek bosszújában is feltűnt karaktere, Bail Organa meghalt. Ez természetesen azért lehetséges, mert a film korábban játszódik, mint az Új remény. Karaktere immáron tehát a harmadik nagy visszatérő Darth Vader és Mon Mothma mellett.

Itthon december közepén kerül bemutatásra az önálló Star Wars-film, melynek főszereplője Felicity Jones lesz, aki mellett olyan színészeket láthatunk még a filmben, mint Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen és Riz Ahmed, valamint még Alan Tudyk is kiemelt szeret kapott, de ő egy CGI-figurát fog életre kelteni hangjával és mozgásával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Tudtam, hogy le kellett volna printszkrínelnem. Az eredeti szöveg így szólt, beírtam másik fórumba elrettentésül:

    "A CBS The Talk című beszélgetős műsorában Jimmy Smits elmondta, hogy ő is szerepelni fog a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történetben (Rogue One: A Star Wars Story), annak ellenére, hogy korábban karaktere, Bail Organa meghalt. Ez természetesen azért lehetséges, mert a film korábban játszódik, mint A klónok támadása, illetve a Sith-ek bosszúja. Karaktere immáron tehát a harmadik nagy visszatérő Darth Vader és Mon Mothma mellett. "
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Nem kell ám mindig sietni a cikkíró(k) szapulásával...
  • cateran #2
    Nem azt irta:D Az van a cikkben, hogy a A klónok támadásában, illetve a Sith-ek bosszújában is feltűnt a karaktere es most azert lehetseges, mert "a film korábban játszódik, mint az Új remény."
    Ami teljes mertekben helytallo :P
  • Zombee #1
    A Rogue One előbb játszódik, mint A Sith-ek bosszúja!? Miafasz? Ő nevelte Leiát, aki aztán azokat a terveket szállította, amiket a Rogue One-ban fognak ellopni. Organa az Alderaan elpusztításakor halt meg, ami viszont a Rogue One eseményei után történt. Az ilyen barom ne írjon cikkeket!