Szekeres Viktor

Folytatódik a Breaking Bad testvérsorozata

Végre láthatjuk a Better Call Saul második szezonját.

Július 28-án csütörtökön 22:00 órától folytatódik az AMC-n a Better Call Saul a 2. évaddal. Az AMC saját gyártású produkciója a napokban hét Emmy-jelölést kapott, így esélyes a dráma kategóriában többi közt a legjobb sorozat, a legjobb férfi főszereplő és a legjobb mellékszereplő díjára - a színészi díjakra Bob Odenkirk és Jonathan Banks révén.

A Better Call Saul nagyjából hat évvel a Breaking Bad cselekménye előtt játszódik, illetve pár évvel utána is, néhány jelenet erejéig. Főhőse Saul Goodman, illetve Jimmy McGill, az ő drámai karakterváltozását kíséri végig a széria, mielőtt Walter White ügyvédjévé lépne elő. A széria alkotói a Breaking Badet jegyző Vince Gilligan és Peter Gould - utóbbi írta a Breaking Bad Saul karakterét bemutató epizódját.

A Better Call Saul 2. évada ott folytatódik, amikor McGill (Bob Odenkirk) lemond egy jól fizető, biztos állásról, mondván: véget ért az az idő, hogy tisztán játsszon. A második évadban további karaktereket és történetszálakat ismerünk meg a Breaking Bad univerzumából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!