Szekeres Viktor

Előzetest kapott minden idők legdrágább tévésorozata

Megérkezett a Netflix 100 millió dolláros sorozatának első előzetese.

A The Crown csak novemberben válik elérhetővé a Netflix kínálatában (minden Netflixes országban, így természetesen hazánkban is), de már elkezdték a reklámozását. A sorozat a The Audience (Az audiencia) című színdarab alapján készül, s azt A királynő című, Oscar-jelölt film írója, Peter Morgan jegyzi, rendezője pedig Stephen Daldry (Billy Elliot). A fiatal Erzsébetet Calire Foy alakítja, Fülöpöt pedig Matt Smith.


Sajtóhírek szerint a Netflix hozzávetőleg 100 millió fontot költ a sorozatra, amelyből állítólag hat évadot és összesen 60 részt tervez. Az alkotók Erzsébet és Fülöp edinburghi herceg 1947-es esküvőjétől napjainkig mutatják be a királynő életét. A sorozat azonban nemcsak a királyi család életét, hanem a brit belpolitikát is bemutatja, és elsősorban azokra az eseményekre koncentrál majd, amelyek nagy hatással voltak a 20. század második felének Nagy-Britanniájára, de sokszor a világ történéseire is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bandypappa #5
    100m dollár vagy font az nem ua. (no offense)
  • CRMessen #4
    Nem fontot írnak a cikkben?
  • kalapos01 #3
    Próbáld a 10 millió dollár per részt. 1,5 millióból a tré amerikai sorozatok készülnek. ennek egy szezonja kerül annyiba. a 6 évad még nincs berendelve.
  • grobs #2
    Nem valószínű. A netflix az eddigiek alapján tudja mit csinál. A cikk alapján a legdrágább sorozat címtől messze van. 60 rész 100 millió USD ... 1.34 millió / epizód. Majdnem ennyit kaptak a jóbarátok utolsó évadaiban a főszereplők ... fejenként.
  • Ender Wiggin #1
    Nem lesz ez bukta?