Szekeres Viktor

Megmutatták az új Alien-film lényének egy részét

Készülnek a xenomorphok Ridley Scott új filmjére?

A napokban kikerült egy videó Ridley Scott Alien-filmjének előkészületeiről, s ezen éppen egy kezet készítenek elő nagy műgonddal - talán épp egy xenomorph kezét? Danny McBride, aki a filmben a fő űrhajó pilótáját alakít, nemrég azt nyilatkozta, hogy a készítők praktikus effektekben gondolkoznak, tehát, ha épp egy idegen üldöz valakit egy filmben, akkor valóban egy aliennek öltöztetett statiszta fog loholni a főszereplők nyomában.

Mint arról már többször is volt szó, az Alien: Covenant női főszereplője Katherine Waterston lesz, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint az említett Danny McBride, valamint Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez és Billy Crudup. Rajtuk kívül Ridley Scott mindössze azt erősítette meg korábban, hogy Noomi Rapace (Elizabeth Shaw) csak nagyon röviden bukkan fel a filmben, melynek forgatókönyvét Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Zöld Lámpás) írta.

Az eddigi információk szerint az Alien: Covenant története pedig szoros kapcsolatban fog állni az 1979-es A nyolcadik utas: a Haláléval (Alien). A helyszíne egy elhagyott bolygó lesz a galaxis egy távoli sarkában, melyet a Covenant nevű gyarmatosító űrhajó fedez fel, s melyet első pillantásra paradicsomnak vélnek. Azonban a valóságban egy sötét és veszélyes világról van szó, melynek egyetlen lakója egy David nevű android (Michael Fassbender), a Prometheus-expedíció túlélője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsolti-kun #5
    Ezt nem hinném. Ridley Scott az alábbiakat nyilatkozta. Visszatér Giger eredeti vázlataihoz, ami alapján újfajta és régi xenomorph-ok lesznek a filmben. Én ebből arra következtetek, hogy az Ultramorph-ot láthatjuk majd.
  • Jrex #4
    Nem nagyon kell félni attól, hogy tùl sok xenomorph lesz benne, mert ezen a képen a prometheusz végén is láthatò lény vagyis a deacon keze láthatò.....
  • cylonflatus #3
    Nekem az a verzió tetszett, amikor még úgy volt, hogy Blomkamp csinálja az új Alien filmet (még izgalmasabb is volt az a pár ötlet, amit bedobott, ennél az új szinopszisnál), Scott meg csinálta volna tovább amit elkezdett a Prometheussal.
  • akyyy #2
    jó, de má régen volt rendes Alien film, ki van rá éhezve a nép, és most eléggé felkapott téma lett, hát ki is használják. aztán meg simán mehet az egész a SJ irányába a későbbiekbe.
  • cylonflatus #1
    Keményvonalas Alien fanok biztos leköpnek, de nekem baromira nem tetszik az irány, amerre elvitték ezt a filmet. A Prometheust azért bírálták sokan, mert kevesellték az Alienes dolgokat, pedig Scott is megmondta már az elején, hogy azért sem szerepel az Alien szó a címben, mert nem róluk szól, az univerzum azonos, de a Prometheusban a space jockeyk (vagy új nevükön az engineerek) a főszereplők. És arról is volt szó, hogy a folytatásban ezt bontják ki jobban, reménykedtem, hogy esetleg láthatjuk az anyabolygójukat, megtudhatunk róluk többet, a szándékaikról, céljaikról, a fekete folyadékról, stb. Most helyette végignézhetek egy sokadik menekülést a xenomorph elől. Roppant fantáziadús, már letéptem a karfát az izgalomtól, ehh...