Szekeres Viktor

Mel Gibson ismét akcióhős - itt a Vérapu előzetese

Nemcsak rendez Mel Gibson, hanem színészként is dolgozik.

A Blood Father előzetese ugyan több hónapos, de ha már a minap említettük, hogy idén láthatunk egy Mel Gibson-rendezést, a Hacksaw Ridge-et, akkor ne hallgassuk el, hogy a filmes nyáron egy ausztrál film főszereplője lesz. A hivatalos magyar címmel természetesen még nem rendelkező akciófilm koncepciója elég tipikus, most Gibson alakítja Liam Neesont, és a nem is olyan régen látott Sean Pennel ellentétben neki jól is áll.


A filmben az egykor bebörtönzött, de azóta kiszabadult főhősnek a tőle eltávolodott lányát kell megvédenie erőszakos kábítószer-kereskedők ellen. A filmben Gibson mellett olyan színészeket láthatunk, mint William H. Macy, Thomas Mann, Elisabeth Rohm, Diego Luna és Michael Parks. A forgatókönyvet Peter Craig írta, a rendező pedig a francia Jean-Francois Richet volt. A Blood Father ausztrál mozis premierjére augusztus 25-én kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Jawarider #3
  Lehetne egy lezáró rész, hogy nyugdíjban vannak és belekeverednek valamibe :)
 • kalapos01 #2
  És kapjon maga mellé egy fiatalt, akinek mondhatja, hogy öreg már ehhez a szarhoz? Danny Glover anno 40 évesen mondogatta Gibsonnak. Nem hiszem, hogy lenne értelme, még akkor sem, ha 60 fölött még valaki rendőrként állományban van.
 • Jawarider #1
  Háát...

  Inkább a Halálos Fegyvert folytatná valahogy.
  Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2016.07.08. 10:10:09