Szekeres Viktor

Az első kép az élőszereplős X-Men tévésorozatból

Dan Stevens, mint Legion már fotón is.

A Marvel Studios és a Fox Networks Group megegyezése alapján két X-Men-képregényeken alapuló, élőszereplős sorozat készül el a közeljövőben - az egyik a Foxra, míg a másik a kábeles FX-re. Mindkettő executive producere Bryan Singer lenne, aki több X-Men-mozifilmet is rendezett, mellette pedig a mozis producer, Lauren Shuler Donner és némelyik X-Men-film írója, Simon Kinberg kapna még ilyen kiemelt, magas fizetéssel járó, nem írói státuszt. A Marvel részéről szokás szerint Jeph Loeb, valamint Jim Chory lenne executive producer.

A Foxra a Hellfire készül, míg az FX-re a Legion, s ez utóbbi áll közelebb a megvalósuláshoz, olyannyira, hogy a pilot már le is lett forgatva, sőt, a sorozat 8 epizódra történő berendelésére is sor került. A Noah Hawley forgatókönyve alapján készített projekt története David Hallerről szól, aki tinédzser kora óta küzd mentális gondokkal, s miután skizofréniával diagnosztizálták, évekig visszatérő vendég volt a pszichiátrián. Azonban miután fura körülmények között összefut egy másik pácienssel, felmerül benne, hogy az általa hallott hangok, illetve látomásai akár valóságosak is lehetnek.

Haller karaktere természetesen a képregényekben 1985-ben bemutatkozó Legionön alapulna, aki az X-Men alapítójának, Charles Xaviernek a fia - hogy a sorozatban milyen háttértörténetet kap, az még kérdéses. Mindenesetre nem csak a szereposztás teljes (Dan Stevens, Aubrey Plaza, Jean Smart, Rachel Keller, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton, Bill Irwin), hanem már egy képünk is van a 2017. elején startoló sorozatból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!