Szekeres Viktor

Amerikával egy időben nézhetjük az év legkeményebb tévésorozatát

Itthon is világpremier lesz a Preacher.

A Preacher című új AMC-sorozat május 30-án mutatkozik be a magyar AMC-n. Ami remek hír, mert bár az amerikai premier egy héttel korábban lesz, de május 29-én odaát nem lesz új epizód, így a második epizód idejére utol is fogjuk érni a kinti sugárzást. A hazai sugárzási időpontok hajnali 3:00 óra és este 22:00 óra, ezzel a Preacher a szezonközepet május 23-án záró Fear the Walking Dead vetítési sávjába kerül.

Korábban sokan sokféleképp próbálták már megfilmesíteni Garth Ennis és Steve Dillon képregényét, a Preachert, melyet itthon Prédikátor címmel jelentettek meg egy ideig. A Preacher sötét, fekete humorának, durva képi világának és megdöbbentő részleteinek köszönhetően vált kultikussá. A Prédikátor egy hitehagyott tiszteletes, aki megcsömörlött az emberek kétszínűségétől, és elfordult hitétől. Isten Szavát birtokolva, Texason átvágva menekülni kényszerül a Gyilkosok Szentje elől, akinek egyetlen célja, hogy őt megölje. A főhős időnként segítséget kap bérgyilkosnak kiképzett barátnőjétől és egy ír vámpírtól, aki nem sokban hasonlít a vérszívókról általában elterjedt képhez.

A Preacher főbb szereplői: Dominic Cooper (Jesse Custer), Joseph Gilgun (Cassidy), Ruth Negga (Tulip), Lucy Griffiths (Emily), W. Earl Brown (Sherriff Root), Anatol Yusef (DeBlanc), Tom Brooke (Fiore), Derek Wilson (Donnie Schenck) és Ian Colletti (Eugene/Arseface).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!