Szekeres Viktor

Két élőszereplős A kis Hableány-film készül?

Lehet, hogy a Disney is belevág egy élőszereplős A kis hableányba.

Sokan már most nagy összeggel fogadnának arra, hogy a Walt Disney Pictures minden korábbi animációs filmjének elkészíti az élőszereplős változatát, tekintve, hogy az eddigi próbálkozások mekkora sikert arattak. A Deadline értesülései szerint a Disney egyre inkább hajlik arra, hogy belevágjon egy A kis hableány (The Little Mermaid) filmbe is, melynek eredetije 1989-ben új életet lehelt a stúdió animációs részlegébe.

A korábbi hírek szerint eddig azért nem nagyon próbálkozott a Disney az élőszereplős változat elkészítésével, mert a Universal már korábban elkezdett dolgozni a saját változatán, és nem akartak belemenni egy efféle konkurenciaharcba. A Universalos változat, melyet a Working Title részvételével fejlesztnek, a legutóbbi infók szerint Chloe Grace Moretz főszereplésével és Rebecca Thomas rendezése mellett készülne Richard Curtis forgatókönyve alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Miért kell minden meggyalázni? Élő szereplős vazze? Egy gyereknek a rajzfilm (ráadásul ami Disney rendezett, aki lefogadom, hogy hányna attól, hogy mivé lett a cége) már smafu?