Szekeres Viktor

Facebookos szinkronos premiert kap ma a The Walking Dead készítőjének új sorozata

Robert Kirkman új horrortörténete egyszerre debütál 61 európai és afrikai országban.

Május 20-án, pénteken, Közép-európai idő szerint 22 órakor a FOX tévécsatorna a Facebook Live szolgáltatáson keresztül mutatja be az Outcast című ördögűzős sorozat első részét az európai és afrikai régiókban. A sorozat első epizódja összesen 61 országban lesz látható "élőben" a Facebookon, beleértve Magyarországot, az Egyesült Királyságot, Olaszországot, Spanyolországot, Lengyelországot, Dél-Afrikát, Németországot, Svédországot és Törökországot is.

Az érdeklődők az első epizódot teljes hosszában, szinkronosan láthatják a FOX Magyarország Facebook oldalán. A sorozatot egyébként júniusban tűzi világszerte műsorára a FOX, igazodva az egyesült államokbeli sugárzások vetítések időpontjához. A hazai premierre a FOX-on június 6-n hétfőn 22 órakor kerül sor.

A sorozat készítője pedig nem más, mint az a Robert Kirkman, aki a The Walking Dead képregény szerzője. A széria története Kyle Barnes életét mutatja be, aki gyermekkora óta küzd démoni megszállottságával, amire egy tiszteletes “segítségével" próbál meg választ találni. Ám ahogy beleássa magát az ördögűzés világába, rájön, hogy ez az út sokkal messzebbre vezet, mint ahogyan korábban gondolta. Kyle Barnes szerepét Patrick Fugit kapta, míg a tiszteletest Philip Glenister alakítja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!