Szekeres Viktor

Őscápával kell megküzdeni az új Predatornak

Szörnyetegekkel fogjuk indtani két év múlva a mozis tavaszt.

A Warner Bros. Pictures bejelentette, hogy óriáscápás filmjét, a Meget 2018. március másodikán tervezi bemutatni. A bejelentés pikantériája, hogy a 20th Century Fox már kibérelt ezt az időpontot az új Predator-film, a The Predator számára. Persze ez nem jelent semmiféle előjogot, de abban biztosak lehetünk, hogy idővel az egyik stúdió ki fog hátrál az időpontról, hiszen Hollywoodban nem szívesen vállalják be két, hasonló célközönségre számot tartó film egy idejű bemutatását.

Egyelőre még mindkét film fejlesztés, illetve előkészítés alatt van. Az új Ragadozóról azt tudjuk, hogy Shane Black fogja rendezni, míg a Meghez, melynek alapjául szolgáló regény itthon Meg - A jurassic cápa címen jelent meg Jason Statham írta alá főszereplőnek, a rendezője pedig Jon Turteltaub fogja rendezni James Vanderbilt forgatókönyvéből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #7
    ez villan át nálam is , hála a hülye fejlécnek ..Meg-a-shark vs predator
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.18. 16:31:16
  • NEXUS6 #6
    Sharknado vs. Predatort szeretnék!
    XD
  • Zombee #5
    A rendezőből és Jason Statham-ből kiindulva a költségvetés tuti nem lesz az egekben.
  • Zombee #4
    Legalább a Predator termelt bevételt moziban... eleve kevés értékelhető, ismert cápás film van, még kevesebb, ami moziban is ment, és egy se, amiben gigantikus őscápa támad fel.

    Őscápás témában csak Asylum és SyFy filmek voltak idáig, nem túl közönségcsalogató.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2016.05.18. 14:33:22
  • kalapos01 #3
    Mert szerinted az fog onnan menekülni, amelyiket a Predator tudatában tettek oda? Vagy te azt hitted, hogy a Predator valami übersikeres film? Tisztességet bevételt, de a maximum még Aliennel dúsítva is csak 80 millió volt Amerikában. Persze a másik filmről gőzöm sincs, nem ismerem a sztorit, de ha eladják valami nagyszabású látványfilmnek, akkor a Predatornak nem sok esélye lenne, hiszen az mégiscsak valami korhatáros rétegfilm hozzá képest.
  • SupraMKIII #2
    Megállt bennem az ütő, hogy predator filmben fognak egymással harcolni :-) Huhhhh...
  • xido #1
    Valószínű pont egy Predatornak kell későbbre mennie egy ilyen ratyi szar elől,mert esetleg elhappolja a nézőket..jézusom :))