Szekeres Viktor

Megérkezett az első kép az új Alien-mozifilmből

Még tart a forgatás, de már megkezdődött a Prometheus 2 reklámozása.

A tegnapi Alien Day alkalmából az Alien: Covenant gyártója kiadta a film első promóciós képét, mely nem mutat sokat, azonban a rajongók szíve még így is dobbanhat egyet a láttán. Mint arról már többször is hírt adtunk, a 20th Century Fox már hivatalosan is bejelentette a Prometheus folytatásának címét és szinopszisát, és ez a film lesz az Alien: Covenant. A tervek szerint az amerikai premierjére 2017. október hatodikán kerülne sor, abban az időben, amikor a Gravitáció, illetve a Mentőexpedíció is sikert aratott.

A filmet természetesen ismét csak Ridley Scott fogja rendezni, a története pedig szoros kapcsolatban fog állni az 1979-es A nyolcadik utas: a Haláléval (Alien). A helyszíne egy elhagyott bolygó lesz a galaxis egy távoli sarkában, melyet a Covenant nevű gyarmatosító űrhajó fedez fel, s melyet első pillantásra paradicsomnak vélnek. Azonban a valóságban egy sötét és veszélyes világról van szó, melynek egyetlen lakója egy David nevű android (Michael Fassbender), a Prometheus-expedíció túlélője.

Az Alien: Covenant női főszereplője Katherine Waterston lesz, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez és Billy Crudup. Rajtuk kívül a rendező mindössze azt erősítette meg, hogy Noomi Rapace (Elizabeth Shaw) csak nagyon röviden bukkan fel a filmben, melynek forgatókönyvét Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Zöld Lámpás) írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #4
    hát a képen szereplő felvarró nincs a filmben.... Legalább is nem láttam.
  • Ender Wiggin #3
    Ja, az író is klassz, de én már Scott nevétől is úgy érzek, mint te Pagler rezüméjétől...
  • Bulics #2
    Transzcendens? Zöld Lámpás? Jajj istenem! Én rosszat sejtek.
  • Cyberdog #1
    Húúúú... nem semmi. Máris lázba jöttem. :)