Szekeres Viktor

Bemutatták az Assassin's Creed-mozifilm első előzetesét

A kiválasztottak már láthatták az Assassin's Creed első trailerjét.

A Las Vegasban megrendezésre került CinemaCon közönsége, illetve a megfelelő panelre bejutó nézők már láthatták az Assassin's Creed első előzetesét, mely remélhetőleg nemsokára a mozikban és a neten is debütálhat a széles közönség előtt. Sajnos (szerencsére?) ezúttal a trailer nem szivárgott ki (vagy csak nem terjedt el a szivárgás híre), azonban akik látták, viszonylag pontos leírást közöltek róla.

Eszerint az előzetes Fassbender karakterével, Callum Lynch-csel nyit, aki valamilyen cellában tér magához, Marion Cotillard karaktere pedig közli vele, hogy az előző nap kivégezték őt, így hivatalosan nem létezik. Ezt követően a főhős belép az Animusban, melyben egy nagy, mechanikus kar tartja a felhasználóját, hogy így segítse elő a különféle kunsztok és akrobatikus mozdulatok végrehajtását a múltban. Eközben Kanye West I Am A God című száma szól, majd pedig rengeteg akciójelenet érkezik az Animus belsejéből, mely pontosan úgy néz ki, mint a film alapjául szolgáló videójátékokban.

A Justin Kurzel által rendezett játékadaptáció Amerikában december 21-én kerül bemutatásra. A filmben a fentiek mellett még szerepel Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael K. Williams és Ariane Labed.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    Mehetne a feldolgozás, ha nem erőltetnék az élő szereplőket, inkább az animációt. Ha a filmekben úgy nézne ki és úgy beszélne a karakter, ahogy megszokták a játékosok. De mivel nem a játékosoknak készítik (épp úgy, ahogy a képregényfeldolgozást sem elsősorban a képregénybuziknak, hanem úgy általában mindenkinek - a képregényeladások világszinten a béka segge alatt vannak), le van szarva, hogy a játékokat kedvelő mit szeretne. És szerintem is messze az első MK volt a legjobb játékfeldolgozás, bár az első Hitman film is bejött és védül is a Prince of Persia is. De alapvetően nem helyeslem a feldolgozásokat, mert mindegyből hiányzik az a szív vagy lélek, ami a játékban benne volt.

    Az AC-hez annyit, hogy a Lineage azért volt zseniális, mert ismeretlen kanadai színészekkel, akik a játékban is az arcukat, hangjukat adták, meggyőző filmet tudtak forgatni kis büdzséből. Szóval egy példa, hogy milyen, mikor a játék forgalmazó csinál filmet és minden más elszart film (nem a bevételre gondolok) meg arra, hogy milyen az, amikor a jogokat megvásárló filmstúdió. Én látom a különbséget.
  • Zombee #5
    Kultúrsznob nem fogja megnézni a filmet, mert popcorn mozi, ráadásul videójátékból készült. A minőségre Fassbender sem garancia, ne feledjük, hogy Angelina Jolie már Oscar-díjasként vállalta a Tomb Raider-t. Valahogy nem megy ez a videojáték-feldolgozás, pedig alapanyag lenne jó bőven, mégis csak silány filmek jönnek. Vicces, hogy nekem a látottak közül a legszórakoztatóbb az amúgy ultrabéna Mortal Kombat volt, bár gondolom sokat nyom a latban, hogy a 90-es években láttam először, és 13-14 évesen akkor az jónak számított. Mai fejjel is bírom, igaz ha ma készülne, valószínűleg nézhetetlennek tartanám, de hát a nosztalgia... :)
  • kalapos01 #4
    A fikázó meg látatlanban fikáz, majd betolja a következő szuperhősfilmet.
  • Ender Wiggin #3
    Fassbender mosolyog (vicsorog), megrakja a nőt. Fassbender vicsorog (mosolyog) és lekaszabol pár ellenséget. Kultursznob nyomja a 10-est az IMDB-n. Ennyi.
  • Callisto #2
    Write only mode...
  • Prof William #1
    Szóval... elmesélitek a trailert?

    Nem rossz ötlet de lehet hogy Youtube linknek jobban örültek volna az olvasók. :)