Szekeres Viktor

Vicces magyar karakterplakátok az Angry Birds-mozifilmhez

Már elérhetőek az Angry Birds-mozifilm magyar nyelvű reklámanyagai is.

A angol nyelvű plakátok után itt vannak a magyar nyelvűek, melyekből kiderül, hogy az Angry Birds - A film (The Angry Birds Movie) főhősei milyen néven fognak futni. A Sony Pictures és a Rovio közös filmjének eredeti verziójában Jason Sudeikis hangolja a főhőst, Redet (Pirost), Josh Gad lesz Chuck, Bomb (Bomba) pedig Danny McBride. A mellékszereplői gárdában is bőven találhatunk ismerős hangokat, többek között Bill Hader, Maya Rudolph és Peter Dinklage kapott szinkronfeladatot a filmben. Azt még nem tudni, hogy itthon lesz-e olyan kópia, melyen őket hallhatjuk magyar felirat kíséretében.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az Angry Birdsöt Fergal Reilly és Clay Kaytis rendezte és Jon Vitti írta, aki többek között olyan tévésorozatok készítésében működött közre, mint a Simpson család, a Texas királyai, a The Office, illetve a The Larry Sanders Show. Vitti egy ideje már inkább mozifilmeken dolgozik, többek között a Simpson családos mozifilm, valamint az Alvin és a mókusok stáblistájában tűnt fel a neve forgatókönyvíróként. Az Angry Birds-mozifilm május 20-tól lesz látható Amerikában, itthon viszont már május 12-től.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SupraMKIII #1
    Majd meglátjuk mi fog ebből kisülni... A filmelőzetes nem volt olyan borzalmas, de ezek a plakátok... Ezek borzalmasak. Az látszik, hogy valami pingvinszerű űbercikuságot akartak kihozni, de az már a pingvineket is hazavágta... Szerintem...