Szekeres Viktor

Több, mint féltucat észvesztően jó karakterplakát érkezett a Warcraft-mozifilmhez

Nem ócska cosplayeseknek tűnnek a Warcraft: a kezdetek karakterei.

Míg Amerikában június 10-én lesz a Warcraft: A kezdetek (Warcraft) mozis premierje, idehaza már május 26-tól láthatjuk a sokak által várt filmet a UIP Duna-Film jóvoltából. Ennek ellenére (természetesen) először angol nyelvű karakterplakátok érkeztek a filmhez, melyeken hét szereplőt nézhetünk meg magunknak közelebbről. A fantasy játékadaptációt egyébként a Holdat és a Forráskódot is jegyző Duncan Jones rendezte.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

És akkor pár a szereposztásról, illetve a fenti plakátokon látható delikvensekről: Paula Patton a Szövetség és a Horda közt vívódó Garonát alakíthatja; Dominic Cooper Llane király, Stormwind vezetője lesz; Clancy Brown a Blackhand nevű ork törzsfő; Ben Schnetzer egy ifjú mágus, Khadgar; Ben Foster a rejtélyes Medivh; Toby Kebbel a Horda kiemelt karaktere, Durotan; Rob Kazinsky Orgrim, Durotan jobbkeze; Daniel Wu egy ork varázsló, Gul'Dan; Ruth Negga Stormwind királynője, Lady Taria, Travis Fimmel pedig az egész történet főszereplője, Anduin Lothar, a Szövetség háborús hőse. Ha az orkokat nem sikerül beazonosítani, akkor a maszkmesterek jó munkát végeztek.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asgh #7
    Régebben érdekelt ez a film, de amióta a Blizzard ganéj módon kinyirta a Nostalrius szervert, semmilyen módon nem vagyok hajlandó Blizzard terméket még csak bottal sem piszkálni.
  • cateran #6
    Ezt az "altalanos velemeny" dolgot a ujjadbol szoptad vagy a szomszed meselte?

    Amugy, hogy mennyire jok a promosok:
    https://www.youtube.com/watch?v=g-FjOq1zFjg

  • Paddy #5
    Garona...pfffff Nem is tudom, hogy a Blizzard, hogy a francba adott rá áment.
  • jan5650 #4
    Észvesztően jó?
    Szerintem a förmedvény szó megfelelőbb lett volna. Hihetetlenül béna karakterek. Amit már előttem is szóvá tettek: Garona vicc, úgy néz ki mint egy májbeteg rasta... Az orkok szinte kivétel nélkül bambán, ostobán néznek ki, azt hittem félelmetesre lesznek csinálva, így csak röhögök rajtuk.
    Viszont Gul'dan képe nagyon baró... Rajta tényleg látszik hogy rosszfiú, őt nagyon eltalálták.
  • grobs #3
    Garona a bérgyilkos mint csípőficamos modell akkora karddal amit ránézésre felemelni se tud, Durotán meg úgy néz ki mint valami debil. A LoTR azért lett sikeres, mert bevállalták, hogy a legjobban megcsinálják azt amiért szeretik.
    Ezek a plakátok nem rosszak (kivétel első és utolsó), csak semmi közük a Warcraft-hez. Ha valamiből, valami mást csinálnak, mert szerintük úgy eladhatóbb abból nem szokott jó kisülni ... lásd DnD film a néger high elf-fel. Nyilván nem amiatt lesz rossz a film mert néger high elf van benne, vagy csípőficamos modell, hanem azért mert ez tükrözi a film koncepcióját.
  • kalapos01 #2
    Ha az altalanos velemeny az, hogy jok, akkor jo munkat vegez. A marketingeseket nem a jatekosok erdeklik, hanem a koznep. Azok, akik raneznek egy pillantasra az utcan, hogy fasza egy plakat. Aki elkezdi vizslatni kozelrol, az fanatikus, akit ennyire erdekel a tema, ergo fix nezoje a filmnek, vgagy hater, akit semmilyen kampany nem fog meggyozni.
  • cateran #1
    mmo-championon mar kitargyaltak mekkora "eszvesztoen jo" plakatok ezek...Foleg a kiralynos, aki ugy nez ki, mint akinek hatracsavartak a karjait...Ez maga a tomeny rettenet...(mondjuk legalabb Garona nem feherboru, mint korabban...)
    Nem tudom ki csinalja a promociot a filmnek, de valami hihetetlen gyatra munkat vegez