Szekeres Viktor

Bruce Willis újabb béfilmben szerepel - előzetes

Bruce Willis továbbra sem kell a mozifilmeseknek.

Már 4-5 éve is arról írtunk, hogy milyen szomorú látni, hogy Bruce Willisre nincs szüksége a mozifilmeknek. Ami furcsa, hiszen időről-időre feltűnik egy nagy sikerben (RED, Looper), azonban ahelyett, hogy megragadna a vásznon, azt vehetjük észre, hogy filmjei zöme lakossági forgalmazásra készült bé akciófilm, melyekben ráadásul nem is a főhőst alakítja, hanem a pár jelenetben feltűnő klisés rosszfiút.


Ráadásul első pillantásra úgy tűnik, hogy pont ilyen szerepet kapott a Precious Cargóban, melynek előzetes fent megnézhető. Az elsőfilmes Max Adams által rendezett filmben ő lesz a főgonosz, aki elrabolja a főhős (Mark-Paul Gosselaar) barátnőjét (Claie Forlani), hogy egy rablás végrehajtására kényszerítse. Azonban, ahogy az lenni szokott ilyenkor, a rablást követően osztozkodásba csúszik némi malőr, és megint a fogócska.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ulrich von #8
  Az nem Demi Moore lesz.
 • Vata111 #7
  Istenkém, ha 2 üveg whiskey benyakalása között verhettem volna kicsit Demi Mooret, miközben számolgatom a legutóbbi filmem 20 millás bevételét...
  Azt se bántam volna, ha engem is letahózol.
 • molnibalage83 #6
  Vagy csak szimplán a s stúdiók nem látnak fantáziát egy képmutató vadkersztény tahóban, aki verte az előző asszonyt és az újat is...
 • lammaer #5
  Nem biztos hogy kell sajnálni... lehet ő s úgy van vele mint az Idősebb LUke Skywalker - pár perc semmittevésért akaszt egy kis zsét. Lehet hogy bruce azért a klisés mellékszerepért bőven többet kap mint más a főszerepért. Akkor meg minek hajtson, ő is nyugger már, elég csak ha a csirkefarhátra valót kitermeli....
 • Wittgen #4
  "vagy paraszt volt és zsidózott, nem befolyásol semmit" Aha, persze. Pedig pont ezért van ún. tiltólistán. Nem a parasztozás miatt.
 • zetortraktor #3
  Mel Gibsonnal rohadtul nem hasonló a helyzet. Egyrészt ő nem szerepelne videóvacakban, másrészt ő már jóval a balhéi előtt leállt a színészettel, és kihagyott 5-6 évet, utána meg évi egyszer játszik valamiben. Vagy nem, mint tavaly. Willis meg évi 5-6 szerepet nyom, minden szarban, és olykor egy jóban.

  Az, hogy részegeskedett, meg paraszt volt a barátnőjével, vagy paraszt volt és zsidózott, nem befolyásol semmit.
 • Paddy #2
  Mel Gibsonnal hasonló a helyzet, csak ő a bírálhatatlanokat bírálta és ez odavágott a karrierjének.
 • Dynamic #1
  Emlékszem, a Die Hardtól a 2000-es év elejéig, szinte kötelező volt moziba menni ha megjelent egy BW film. Ma meg már le sem töltöm.