Szekeres Viktor

A függetlenség napja 2 új plakátja alapján nem lesz sok esélye az emberiségnek

Erősen kampányol a Fox stúdió A függetlenség napja 2 mellett.

Messze még az ID4 második része, hiszen az Independence Day: Resurgence amerikai premierjére csak június 24-én fog sor kerülni, azonban a Super Bowl-előzetes mellé érkezett plakát is azt érezteti velünk, hogy nem sok esélye marad az emberiségnek a földönkívüliek ellen, hiszen míg 20 évünk volt felkészülni az újabb támadásra, nekik is 20 évük volt arra, hogy... vírusirtót vegyenek?

A Roland Emmerich által rendezett scifi forgatókönyvét a rendező és Dean Devlin, valamint James Vanderbilt, James A.Woods és Nicolas Wright írta. A főbb szerepekben a visszatérő Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch és Vivica A. Fox mellett olyan színészeket láthatunk, mint Liam Hemsworth, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe és Sela Ward

A hivatalos szinopszis első mondata a következő: "Mindig tudtuk, hogy vissza fognak térni." A történet szerint az első földönkívüli attak után talált idegen technológia használatával a Föld nemzeteinek együttműködése révén egy védelmi programot indítanak el a bolygó megvédése céljából. Azonban senki nem készíti fel az emberiséget az idegenek sokkal fejlettebb és váratlanul lecsapó haderejére, mindössze pár bátor férfi és nő képes arra, hogy megmentse a világunkat a pusztulástól.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #31
    Mi koze az energiamegmaradashoz hogy egy pajzson egy robbanas nem tor at?
    Akkor a tank is fizikai bullshit mert egy kozeleben robbano kezigranat nem szakitja at a pajzsat:)
  • Sequoyah #30
    Leforditva a mondatot: "Az emberek felkeszultek, de az emberek nem keszultek fel":D
  • A1274815 #29
    "Miért, ha idegen technológia, akkor hogyan legyen tudmányos? Nem lehet ilyen pajzsa az idegen haderőnek? Ugyanmár..."

    Nem, mert fizikai bullshit és ez az is fog maradni az energia megmaradás törvénye miatt.
  • Csacsis #28
    A mostani rész vége az lesz, hogy a Microsoft miután kiadja azt a frissítést, amiben a windows 10 kötelezően települ minden számítógépre, az települ is az idegen hajó kompjúterrendszerébe és a helytelen, nem microsoftos Driverek miatt mindegyik átváltozik kékké és az ürben lévő hajók mozdulatlanná válnak, a bolygó közelében lévők meg lezuhannak a hajtóművek lefagyása miatt.
    Győzött az emberiség, Billi bácsi hős lesz! :D
  • ostoros #27
    Nem, ebben pont hogy van némi realitás. Szakadár valakik, kalózok, vagy más bűnözők a fejlett technikára támaszkodva már számtalan törzset leigáztak a történelemben kis számú csapatokkal.
    Mint mondjuk Cortez...
  • ostoros #26
    Hát igen. Kezdve azzal, hogy a fénykard mindent átvág. Kivéve a fényt. :D
  • Ender Wiggin #25
    @A1274815: "Én az atombombát kivédő szuper-pajzsért pikkelek rá, mert az a része nem tudományos hanem csak irói fantazmagória."

    Miért, ha idegen technológia, akkor hogyan legyen tudmányos? Nem lehet ilyen pajzsa az idegen haderőnek? Ugyanmár...

    @Dewri: "egy földi laptoppal simán meghekkelik egy földönkívüli faj rendszerét, amin még csak nem is betűk vannak, csak fura jelek. Hát persze..."

    Neked is csak azt tudom mondani, hogy volt egy a moziverzióba nem kerülő jelenet, amiben megmagyarázzák, hogy ez hogy lehetséges. Az okoskodók kedvéért, akik elfogadják, hogy szuperman repül, de a vírus már sok nekik...
  • Vata111 #24
    " A történet szerint az első földönkívüli attak után talált idegen technológia használatával a Föld nemzeteinek együttműködése révén egy védelmi programot indítanak el a bolygó megvédése céljából. Azonban senki nem készíti fel az emberiséget az idegenek sokkal fejlettebb és váratlanul lecsapó haderejére, mindössze pár bátor férfi és nő képes arra, hogy megmentse a világunkat a pusztulástól. "
    Ez kb mindent elmond a sztori bugyutaságáról. Viszont tuti látványos lesz sok robbanással, szóval megnézzük, és röhögünk egy jót.
  • torreadorz #23
    De eléggé valószerütlen hogy rabszolgasorsba akarná dönteni bármelyik idegen faj az embereket.

    A konkrét filmben meg egyértelmüen ki akarnak irtani minket, erre több utalás is történik (pl. amikor az elnök telepatikus kapcsolatot teremt az egyik lénnyel és "belelát" a fejébe).


    Ennek mondjuk a nagymestere a csillagkapu (amúgy a kedvenc sorozatom), ahol a hiperfejlett csillagközi utazásra is képes gouldok emberekkel, csákánnyal, lapáttal bányásztatják a naqadát vagy mit....

    Szóval értelme nem sok lenne, hisz már mi magunk is gépeket használunk mindenre mert még az ingyen dolgozó rabszolga fenntartása is többe kerülne és kevésbé lenne hatékony mint egy traktor vagy kombájn vagy akármilyen gép, gondolhatjuk hogy egy techológiailag több száz-ezer évvel előttünk járó fajnak mennyire lehet szüksége kétkezi munkásokra...
  • Sequoyah #22
    Ha nem elpusztitani, hanem rabszolgasorba akarjak donteni az embereket akkor logikus. Leparkolnak a varosok fele, megvarjak mig mindenki elmenekul, aztan elpusztitanak mindent. Az emberek nagy resze megmarad, amit aztan "hasznosithatnak".
    Ha kiirtani akartak akkor pont ezert hulye otlet, egy hirtelen tamadas nagyobb aldozattal jart volna. Az atomot ledobjak az urbol, es nagyobb pusztitast vihetnek veghez kisebb kockazattal. Raadasul olcsobb az egesz, es meg a mai technologiaval is mukodne.