Szekeres Viktor

Cicaharc: A Star Wars 8-at nekieresztették az Avatar 2-nek

Fél évvel elhalasztották Az ébredő Erő folytatásának premierjét.

Eredetileg 2017 decemberében mutatta volna be a Disney a Csillagok háborúja-sorozat nyolcadik epizódját, de valamikor tavaly a premiert májusra hozták előre. Tegnap azonban a stúdió bejelentette, hogy eltolja a bemutatót pár hónappal, így arra jelen állás szerint ismét december 15-én kerül sor. (A filmnek a címe egyelőre még nem ismert, de azt már tudjuk, hogy Rian Johnson írja és rendezi, Az ébredő Erő alapján pedig nagyjából kitalálható, hogy mely színészek visszatérésére lehet bizton számítani.)

Az efféle lépések mindig pikánsak, hiszen általában más stúdiók terveinek tehetnek keresztbe, hiszen valószínűleg nem sokan akarják kockáztatni a Star Wars premierjének környezetében történő bemutatkozást. Válaszlépések egyelőre természetesen még nem történtek, de a lépés érdekessége, hogy a Fox is december végén, pár nappal az SW8 bemutatója után tervezte eredetileg bemutatni az Avatar második részét (az SW7 éppen az Avatart megelőzve lett minden idők legsikeresebb filmje Amerikában), márpedig így lehet, hogy a stúdiónak változtatnia kell eredeti tervein - vagy pedig felvennie a kesztyűt.

Legszerencsétlenebbül talán a Ready Player One című scifi járt, melyet pont december 15-én tervez(ett) bemutatni a Warner, így a könyvadaptáció, a hasonló műfaj okán biztos, hogy ki fog térni a Star Wars elől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)