Szekeres Viktor

Itthon is folytatódik Sean Bean sorozata

Itthonra is megérkezett a Legends 2. szezonja.

A Legends - Beépülve második évadát február 4-től csütörtökönként 21 órakor láthatják a nézők a FOX műsorán. Az új szezonban az ígéretek szerint több meglepő fordulat várja a nézőket, ráadásul a sorozatot teljesen újragondolták, és számos új mellékszereplő is felbukkan. Robert Littell azonos című, díjnyertes kémregénye alapján készült széria főszereplője azonban továbbra is Sean Bean maradt.

A FOX közleménye az alábbi sorokkal harangozza be az új szezont: "Gondolt már arra, hogy mihez kezdene akkor, ha olyan bűncselekmény miatt üldöznék, amit el sem követett? Martin Odum volt FBI ügynökkel ez történik a Legends - Beépülve sorozat második évadában. Amellett, hogy gyilkossággal vádolják, a férfi helyzetét nehezíti, hogy minden emlékét elveszítette korábbi életéről, ezért most kétségbeesetten próbálja feltárni a múltját, reménykedve abban, hogy az új információk tisztázhatják a nevét.
Az egykori ügynök beépített küldetései során számos szerepet felvett, majd egy sérülés miatt emlékeit vesztette, ezért nem tudja, ki is ő valójában. Martin Odum, az FBI ügynöke? Vagy John Cameron sérült iraki veterán? Netán Dmitry Petrovich orosz gengszter? Talán egyikük sem. Míg a válaszokat keresi, bejárja egész Európát, és ráébred, hogy múltja sötét és erőszakos titkokat tartogat, melyeket talán jobb lett volna nem megbolygatni.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!