Szekeres Viktor

Egy új terroristás akciósorozat az év következő nagy sikere

Amerika szereti nézni a terroristák működését.

A Blindspotot követően a Quantico is megkapta a teljes évados berendelést az ősszel bemutatott újonc tévésorozatok közül, köszönhetően annak, hogy a premier óta nincs minimális mértékben esett vissza a nézettsége, s a legutóbbi, harmadik epizódját is még 5,75 millióan látták Amerikában. Az ABC csatorna drámájának készítői a már meglévő 13 rész mellé még további hat megírására és leforgatására kapták meg a megbízást.


A Quantico egy súlyos terrortámadásról szó, mely alapjaiban rengeti meg Amerikát, s melyről kiderül, hogy egy nemrég az FBI akadémiáján kiképzést kapó újonc követte el. A két idősíkon párhuzamosan játszódó sztori egyik ágán az FBI-os újoncokat ismerhetjük meg, míg a másik ágon a terrorcselekmény elkövetője iránti hajtóvadászatot, illetve az igazság kiderítésének érdekében folytatott nyomozást kísérhetjük figyelemmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    Még berendeltek 6 epizódot, így 19 részesre növekedett az idei évad. Az ABC reménykedik benne, hogy a sorozat eléri a hagyományos 22 részes évadot. A pilot kezdeti pozitív értékelés, sokat nyomott a latba, hogy berendelték az újabb 6 részt. De már a harmadik résznél jelentős nézőszámot vesztettek, köszönhetően a gyenge és néhol már primitív forgatókönyvnek. A nézőközönség folyamatosan csökken, minden egyes epizóddal.
    Van egy szavazati szám a 18-49 évesek körében. amennyiben ez minél magasabb, annál biztosabb, hogy a sorozat túl éli az 1. évadot.
    - A pilot 1.93 értéket kapott, ami elég magas. A nézőszám pedig: 7.142 millió
    - A 2. rész, már csak 1.90-s értéket kapott, ami még jó, ami az előző értékhez képest -1.45%-s csökkenést mutat. Viszont, nézőszámban ez úgy alakul, hogy 6.983 millió fő, ami a 7.142 millió-hoz képest -2.23%-s csökkenést mutat.
    - A 3. epizód viszont már jelentős csökkenést mutat. 1.64-s értékszám, amely a pilot értékéhez képest -13.98%. Nézők számában, meg úgy alakul, hogy 5.747 millió néző. ami már -17.70%-s esés. S ez már igen jelentős.
    Ezeknél a számításoknál, mindig az első epizódot veszik alapul az első évadban, mivel a TV-k ez alapján, mérhetik fel azt, hogy egy sorozat mennyire is sikeres.
    amennyiben tovább esnek az értékek, epizódonként. Kicsi a valószínűsége, hogy kifogja húzni a sorozat 22 részig. amennyiben mégis megtenné, a 2. évadot már nem fogja elérni.
    A negyedik rész előzetesét látva, kevés esélyt látok rá, hogy ezek az értékek nőni fognak, inkább csökkenni.
  • petrov144 #2
    Nem egy Mr robot...
  • Tikal #1
    gyenge...