Szekeres Viktor

Saját plakátot kapott az Star Wars: Az ébredő Erő új kedvence

Nem csak Poe Dameron és Rey, hanem BB8 is kapott egy saját plakátot.

Azt ugyan még nem tudjuk, hogy Rey, Poe Dameron, Finn esetleg a fő rosszfiú, Kylo Ren lesz-e a Csillagok háborúja-rajongók új kedvenc "élő" karaktere Az ébredő Erőből, az viszont szinte biztosan kijelenthető, hogy a robotok közül R2D2 helyét BB8 fogja átvenni. Éppen ezért nem meglepő, ha a kampány során eddig is kiemelt szerepet kapó robotnak saját plakátot is kiutaltak.

A J.J. Abrams által rendezett film hivatalosan 135 perces lesz és duplán különleges premiert kap itthon december 18-án, hiszen egy pénteki napon kerül bemutatásra. A folytatás, a VIII. epizód a tervek szerint 2017 májusában kerül bemutatásra Rian Johnson rendezésében, míg a IX. rész 2019-ben lesz látható először, a rendezője pedig Colin Trevorrow lesz. A páros években önálló filmeket láthatunk a Star Wars-univerzumból. 2016. decemberében a Rogue One: A Star Wars Story érkezik Gareth Edwardstól, míg 2018-ban Han Solo egyik fiatalkori története elevenedik meg, amit Phil Lord és Christopher Miller rendezhet meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Cyberdog #4
  :))) Én is. Betamax rendszerű Sanyo videón a Birodalom visszavág-t, németül... majd YOKO VHS videón a Jedi visszatér-t és az Új remény-t, no meg a Birodalom visszavág-t, már szinkronosan. Nem mondom, hogy régi szép idők, mert akkor még nem volt net. Viszont ZX Spectrum és (valakinek Commodore 64-e) volt, meg Amiga. Meg E.T. és Utolsó Csillagharcos. :D
 • Macropus Rufus #3
  igen ezeket az arcokat én sem értem. Én is gyerek fejjel láttam az első részeket.
  Minden álmom egy Milleneum Falcon model volt. Aztán valamikor a 80-as évek végén volt egy játék kiállítás a BNV területén (jó magyar árukapcsolás: egy időben volt a mezőgazdasági kiállítással is) és ott volt rengetek StarWars játék, akkor már a Jedi visszatérből is. Ment a nyálcsorgatás rendesen. Igaz nekem is voltak StarWars bábuim, de ezek jenki cuccok voltak, sokkal jobb minőségben mint amit a magyarok akkor gyártottak. Volt ott minde. Komplet Ewok falu, fákkal meg épületekkel. Vagy volt AT-ST meg X-Wing, természetesen mind méret arányosan egymáshoz. Szóval nem pici modellekről volt szó.
 • tigeroo #2
  ez igen, szép munka sherlock.

  ahogy valszeg te is voltál gyerek és te is gyerekként láttad a SW filmeket
 • Csaba161 #1
  Ja, hogy el tudják adni minél több gyereknek karácsonyra...