Szekeres Viktor

Itt a napi Star Wars: Az ébredő Erő-videó

Újabb Star Wars-videó érkezett, de ezúttal nem előzetes.

Eljutottunk arra a pontra, amikor már szinte felesleges is bármit írni a Disney gyárából futószalagon érkező Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) reklámokra, hiszen valószínűleg már minden potenciális néző betéve tud minden publikus információt a filmről. A legújabb mozgóképes anyagot egy brazil képregényes rendezvényen mutatták be, és színfalak mögötti felvételeket láthatunk benne, valamint pár színész, és a készítők is megnyilvánulnak pár mondatban.


A J.J. Abrams által rendezett film hivatalosan 135 perces lesz és duplán különleges premiert kap itthon december 18-án, hiszen egy pénteki napon kerül bemutatásra. S minderre Amerikával egy időben kerül sor, ami azt is jelenti hogy a Disney erre az egy alkalomra, még a kamerázó kalózok miatt hazánkra kiszabott premierkésleltetési embargót is feloldotta.

A VII. epizódban szereplő új Star Wars-generációt olyan színészek alkotják, mint Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Max von Sydow, Domnhall Gleeson, Andy Serkis, Oscar Isaac, Gwendoline Christie és Lupita Nyong'o, a régiek közül pedig visszatér Mark Hamill (Luke Skywalker), Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia Organa), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) és Kenny Baker (R2-D2).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SupraMKIII #4
    Ravasz, fogós válasz - erre nem voltam felkészülve :-) Ha újratelepítettem a váratlan adattól összeomlott rendszereket, jelentkezem :-)
  • Ragnaar #3


    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.08. 17:06:09
  • Csacsis #2
    150%és ebbe benne lesz a következő rész is! :D
    Mit kapok?
  • SupraMKIII #1
    Indítanék egy új fogadást: A film megjelenésekor a teljes történet hány százalékát lehet majd összerakni a trailerekből?

    a:92%
    b:95%
    c:105% (mivel kivágott jelenetek is szerepelhetnek a trailerben)

    A helyes beküldők értékes ajándékokat sorsolhatnak ki egymás között...