Szekeres Viktor

Ma két új Star Wars-előzetes is érkezett

A Disney továbbra is költi a dollármilliókat a Star Wars új részének kampányára.

Lehet találgatni, hogy 70, 80 vagy 100 millió dollárt költött már a Disney az új Csillagok háborúja-epizód, a Star Wars: Az ébredő Erőt (Star Wars: The Force Awakens) marketingjére, de az biztos, hogy a filmre fordított, nem publikus költségvetéshez még egy jókora összeget kell hozzáadni, ha a moziba kerülés összes költségét akarjuk meghatározni. Persze valószínűleg a befektetés nem hiába való, hiszen minden jel szerint a film igen jövedelmező lesz.


A két új tévés promó egyébként a tizenkettedik és a tizenharmadik a sorban, s ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy tartalmaznak-e az előzetesek újdonságot, vagy csak az eddig látott jeleneteket láthatjuk benne más sorrendben. Aki pedig már unja a reklámokat, annak van egy jó hírünk, a premier a világon és idehaza is december 18-án lesz, azt követően talán egy kicsit visszavesz a Disney marketinges gépezete a tempóból.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #8
    Mi ebben a logika? Unod a híreket és a pornót is, mert tele van velük a net? Nem kell oda menni, ahol azt írják, hogy "Star Wars előzetes".

    Egyébként meg: HAHAHA, azért illene képben lenni. 2016-ban, 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben is lesz Star Wars film. Ugyanúgy tele lesz a net a Star Warsszal, szóval szegény te.
  • donatus13 #7
    Én már most eluntam, teli van vele az egész net, remélem hamar vége lesz már.
  • Wittgen #6
    Nem fertőző, csak rontja a moziélményt, mivel tudod, mi fog történni.
  • zetortraktor #5
    Hetek óta? Én még egy előzetest sem láttam, a világon semmi értelme olyasminek a reklámjait néznem, amit úgyis megveszek. Engem nem kell meggyőzni. Annak viszont örülök, hogy jókat írnak róluk.
  • Cickány90 #4
    Spojlert kapj? Úristen, az fertőző?!
  • Dewri #3
    Nézegessétek ezt. Valami iszonyat...

    Star Wars karácsonyi Special
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.12.01. 00:36:29
  • NEXUS6 #2
    Hetek óta nem néztem már ilyet, nehogy spojlert kapjak.