Szekeres Viktor

Az eddigi legjobb Star Wars 7-előzetes a gonoszokra koncentrál

Új Star Wars-előzetes érkezett - akkor biztosan reggel van.

Továbbra is döbbenetes, hogy a Disney marketingesei mennyire nem lankadnak, hiszen még mindig úgy vélik, hogy egyrészt vannak olyanok, akikhez eddig nem jutott el annak híre, hogy J.J. Abrams Star Wars: Az ébredő Erőt (Star Wars: The Force Awakens) címmel új Csillagok háborúja-epizódot készített, másrészt, hogy vannak olyanok, akiket bár az eddigi reklámok nem győztek meg, de egy újabb láttán hirtelen feladják bizonytalanságukat, és a mozijegy megvásárlása mellett döntenek. Íme a Hálaadás napján kiadott új tévés promó.


Nem érdemes elfelejteni, hogy az új Star Wars esetében lesz értelme IMAX-moziba zarándokolni, hiszen azon (jelenleg még) kevés filmek közé fog tartozni, melyben valóban akadnak IMAX-kamerákkal rögzített jelenet. Mint ismeretes ugyanis, a legtöbb, IMAX-termekben is látható film semmiféle IMAX-specifikációval nem bír, csak némi konvertáláson esett át.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    Na attól lehet. :) Köszi. Le is kapcsolom. :)
  • Gázfickó #2
    Véletlenül nem használsz adblock-ot?
  • Cyberdog #1
    Amikor azt írjátok, hogy új előzetes érkezik egy filmhez, igazán berakhatnátok a cikkbe is. Ez olyan, mint amikor én csinálok valakinek egy rántották, majd megkérem, hogy szagolja meg, hogy beteljen az illatával, majd az egészet kivágom az ablakon. S megkérdem tőle, "Remélem ízlett!?"