Szekeres Viktor

Rohamosztagos-csata és Han Solo az új Star Wars-előzetesben

Új nap, új Star Wars-előzetes. Ebben nincs semmi meglepő.

Úgy tűnik, hogy újabb bővítésre szorul az a rajongói előzetes, melyben az eddigi összes snitt szerepel, amiket a Disney lőtt el a Star Wars: Az ébredő Erőt (Star Wars: The Force Awakens) eddigi videóanyagaiban. Ugyanis a legújabb tévés promóban, amit alant meg is lehet nézni, további új és meglehetősen érdekes jelenetek is láthatóak. Ezek egyébként spoileresek is valamilyen szinten, hiszen így már elég könnyű összerakni az egyik karakter filmbéli útját.

Star Wars: The Force Awakens "Finn" TV Spot

We're up for this.

Szerző: Star Wars, 2015. november 18.

A J.J. Abrams által rendezett film hivatalosan 135 perces lesz és duplán különleges premiert kap itthon december 18-án, hiszen egy pénteki napon kerül bemutatásra. S minderre Amerikával egy időben kerül sor, ami azt is jelenti hogy a Disney erre az egy alkalomra, még a kamerázó kalózok miatt hazánkra kiszabott premierkésleltetési embargót is feloldotta. A VII. epizódban szereplő új Star Wars-generációt olyan színészek alkotják, mint Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Max von Sydow, Domnhall Gleeson, Andy Serkis, Oscar Isaac, Gwendoline Christie és Lupita Nyong'o, a régiek közül pedig visszatér Mark Hamill (Luke Skywalker), Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia Organa), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) és Kenny Baker (R2-D2).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yserac #2
    Szerintem tök jó, hogy átvesznek olyan dolgokat, ami az alternatív univerzumokban is jelen van. Lásd a rohamosztagosnál a "vibrospádé". :)
  • hzolika #1
    Mennyire gagyi mar, mikor a rohamosztagos eloveszi a kardjat, vagy mit a romok kozott... Remelem nem b***ta el Jar Jar nagyon...