Szekeres Viktor

A Star Wars: Az ébredő Erő magyar plakátja a szoba falára termett

Az angol nyelvű plakát után itt a magyar is.

Ki tudja, hányadik Star Wars-hír kerül már ki az oldalra, de ezek olvasottsága alapján is azt mondhatjuk, hogy rekorddöntés várható decemberben a mozikban. Vagy van olyan, aki szerint lehetséges, hogy A szürke ötven árnyalata által produkált 198 ezer első hétvégi nézőszámot nem fogja veszélyeztetni Az ébredő Erő nyitánya? Ha igen, akkor az illetőnek érdemes pillantást vetni a hivatalos plakát magyar változatára is, s talán elszállnak a kétségei.

A J.J. Abrams által rendezett Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) 136 perces lesz és duplán különleges premiert kap itthon december 18-án, hiszen egy pénteki napon kerül bemutatásra. S minderre Amerikával egy időben kerül sor, ami azt is jelenti hogy a Disney erre az egy alkalomra, még a kamerázó kalózok miatt hazánkra kiszabott premierkésleltetési embargót is feloldotta

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #7
    Ez egesz biztosan igy lehet, hisz nyilvan az osszes vasarlot ismered...ja, nem....

    Csaba161: Az, hogy kard, nagyon tag fogalom, a szablya is kard, meg a pallos is.. Igy aztan, hogy az elezese milyen a "kardnak " az a formajatol fugg altalaban. Ivelt kardok (handzsar, shamshir, szablya, katana, stb.) kulso elre tobbnyire (kivetel peldaul a khopesh, ami lehetett kulso, belso, vagy mind2 elezesu) Egyenes kardok valtozo, siman lehet egyik vagy mind2 elre kifent. Meg a keseknel sem altalanos a dolog, mert pengeformatol fuggoen lehet akar ketelu is.
  • Voltan #6
    Hú, hát azért ez ebben a formában nagyon nem igaz ám...
  • DantszEE #5
    Mozi Mánia Magazin megvan?
    Konkrétan mai napig mindenki azért veszi, mert poszter jár hozzá. Amik nem hiszem, hogy az új tulajok fiókjába kerülnek.
  • Zsoltee_a_bator #4
    a fenykardnak 9 ele van?
    https://www.youtube.com/watch?v=xwKaXcTPKjE
  • Csaba161 #3
    Ugye a kard és szablya egyélű, de a szablya görbült, míg a kard egyenes, azonban a pallos kétélű, a vívótőrnek pedig csak a hegye elég éles, hogy öljön...
  • metaxx #2
    Én kiraknám, pedig 32 vagyok. :D
    Csak ne lenne rajta a "lángoló keresztvasas lézerpallos"! :facepalm:
    És nem, nem vagyok hajlandó fénykardnak hívni!
    Amit a csoki csávó fog, az fénykard.
  • dzsagon #1
    A 80-as évek már elmúltak. Senki sem rak plakátot a szobáj falára.