Szekeres Viktor

Nem lesz több Star Wars-előzetes

Ennyi volt, Az ébredő Erő nem kap több mozis trailert.

Lehet, hogy egyesek számára sokkolóan fog hatni, de J. J. Abrams is megerősítette, hogy a teasert és a két trailert követően nem fognak újabb "normál" előzeteseket bemutatni a Star Wars: Az ébredő Erőhöz (Star Wars: The Force Awakens), mindössze tévés promók fognak készülni, melyek jó eséllyel már nem is fognak tartalmazni eddig még nem látott snitteket. Persze mindez érthető is valahol, hiszen a legutóbbi reklámot 24 óra alatt 112 millióan nézték meg, s a film híre valószínűleg eljutott már a többséghez.


A rendező a fenti interjúban azokra a pletykákra is reagál, miszerint Luke Skywalker azért hiányzik a legfrissebb plakátról, mert esetleg átállt volna a sötét oldalra. A reakció némiképp kitérő, szóval előfordulhat, hogy a pletykák helyesek, de persze a rendező célja az, hogy mindenki a filmben kapjon választ a kérdésére, s biztos abban is, hogy lesznek jó páran, akik elégedetten fognak hátradőlni, s azt mormolják majd maguk elé, hogy "Igazam volt."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Na igen azt én se értem , hogy miért hiányzik pont Luke a plakátról. Lehet, hogy csak jelentéktelen mellékszereplő az első vagyis a 7. részben ? Nincs meghatározó szerepe a sztoriban kb. mint Yoda a New Hope epizódban ahol gyakorlatilag nem is látható ?
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.10.30. 11:38:27
  • Hedgehunter #3
    O a fekete ficko, megint a tatooine-on van es lebarnult.. :)
  • Katalizátor #2
    :D
  • kissssss #1
    mindjárt elbőgöm magamat..... (nem)