Szekeres Viktor

Megvan Tarantino új filmjének magyar címe és premierdátuma

Aljas nyolcas címmel érkezik a hazai mozikba jövő év elején Quentin Tarantino legújabb filmje.

Amerikában az év utolsó napjaiban, egész pontosan december 25-én mutatja be a mozikban a The Weinstein Company Quentin Tarantino új filmjét, a The Hateful Eightet, melyet itthon 2016. január 7-én láthatja először a magyar közönség, közölte a Fórum Hungary. A forgalmazó ráadásul azt is elárulta, hogy itthon Aljas nyolcas címen láthatjuk a westernt, melyben olyan színészek fognak szerepelni, mint Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern.

A Fórum Hungary egy hivatalos szinopszist is összedobott az Aljas nyolcashoz: "Az Aljas nyolcas főhősei sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Nem tudok dönteni, hogy melyik javaslat a marharépább. Nyolc utálatos? Meg förtelmes? Fertelem. Szerencsére a többségnek a címadás nem gépies tükörfordítást jelent. Mondjuk az utálatos jelentésein elgondolkozhattál volna.
  • Ragnaar #1
    A két szóból az egyiket sikerült azért ferdíteni. (Lehetett volna pl. Nyolc utálatos, vagy Förtelmes nyolcas, mivel a 'hateful' inkább azt jelenti...)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.10.08. 12:07:50