Szekeres Viktor

Ütős képek az új Tarantino-film főszereplőiről

Ők lesznek benne a Hateful Eightben.

Megérkeztek az első hivatalos képek Quentin Tarantino új filmjének a The Hateful Eightnek a főszereplőiről - szokás szerint az Entertainment Weeklynek ért meg sok pénzt az exkluzivitás és az elsőség, hogy vízjelezett fotóikat elterjesszék a neten. A hivatalos leírás alapján a western az amerikai polgárháború után fog játszódni hat vagy nyolc vagy tizenkét évvel, a történet középpontjában pedig egy Wyoming államon áthaladó fogat lesz, melynek utasai egy hóvihar miatt egy környékbéli boltban húzzák meg magukat.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern. A bemutatóra valamikor 2015-ben fog sor kerülni, feltehetően az év végén,az Oscaros időszakban, azonban konkrét premierdátuma továbbra sincs. Annyit talán még érdemes megjegyezni, hogy a rendező 70mm filmre forgatja majd a The Hateful Eightet.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #5
    Igen, gyakorlatilag ugye gangster/krimifilmek voltak, háborús is volt, kung-fu film is volt, western is, scifi még nem, nem volt még középkori sem, kifejezetten horror sem ..
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.05.12. 13:55:54
  • Zombee #4
    Megnéznék egy sci-fit tőle. Akár egy Star Wars-t is, pl. a Han Solo filmet. :)
  • Ragnaar #3
    Szóval Tarantino megint westernt rendez. Kíváncsi vagyok milyen műfajú filmet készít legközelebb.
  • Nebojsa1982 #2
    Mert az ütős kifejezést használják a "baromi jó" szinonímájaként is. Ha dögös képeket lebegtetnek be egy másik oldalon, azt várod, hogy elhullott állatokat fogsz látni? :) Peace
  • VolJin #1
    Nem hogy box nincs a képeken, de még nem is teniszeznek vagy pinpongoznak. Se baseball... Akkor mitől ütősek a képek?
    Utoljára szerkesztette: VolJin, 2015.05.10. 14:46:47