Szekeres Viktor

Nagyon szép plakátot kapott Tarantino új filmje

Hangulatos The Hateful Eight-plakát került bemutatásra a Comic Conon.

A hétvégén San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Ezen alkalomból Quentin Tarantino új filmje, a The Hateful Eight is kiemelt figyelmet és saját panelt kapott. És a forgalmazó még az első plakátját is bemutatta a filmnek, melynek rajongói különleges ajándékot kaptak a rendezőtől, hiszen levetítettek nekik nyolc percet a filmből.

A The Weinstein Company a filmet december 25-én fogja bemutatni Amerikában. A film két hétig az Oscar-verseny miatt korlátozott kópiaszámban lesz látható, a széles körű premierjére január nyolcadikán fog sor kerülni. A hazai bemutató dátuma természetesen még nincs kitűzve. Érdekesség, hogy a filmet csak 70mm-es kópián vetítik majd.

A Hateful Eight a hivatalos leírás alapján westernfilm lesz, az amerikai polgárháború után fog játszódni "hat vagy nyolc vagy tizenkét évvel", a történet középpontjában pedig egy Wyoming államon áthaladó fogat lesz, melynek utasai egy hóvihar miatt egy környékbéli boltban húzzák meg magukat. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!