Szekeres Viktor

Az élőszereplős A dzsungel könyve is új előzetest kapott

A Disney elég kockázatos vállalkozásba fogott az új A dzsungel könyvével.

A Disney eddig nem nagyon nyúlt mellé élőszereplős meseadaptációival, hiszen mind az Alice Csodaországban, mind az Óz, a hatalmas, mind a Demóna, mind a Hamupipőke sikert aratott - hol kisebbet, hol nagyobbat. Azonban az új A dzsungel könyve (The Jungle Book) kapcsán sokan szkeptikussá váltak, amikor meglátták az első előzetest. Mindez nem csoda, hiszen eléggé ambiciózus produkcióról van szó, ugyanis Jon Favreau filmjében mindössze a Neel Sethi által alakított Maugli "valóságos", minden más állat animált lesz, tehát afféle hibrid filmmel lesz dolgunk. Talán az új, nemzetközi trailer meggyőzőbbre sikeredett.


A filmet Amerikában a tervek szerint április 15-én mutatják be, tehát papíron a mozis nyár első nagy dobása lehet, s ezért hozzánk is valószínűleg gyorsan elér, bár a mozikban kamerázó kalózok miatti premierembargót a Disney valószínűleg nem fogja feloldani, mint a Star Wars esetében. A dzsungel könyve története minden bizonnyal mindenki előtt ismert, még talán azok számára is, akik nem olvasták Rudyard Kipling híres könyvét.

Bár itthon szinkronosak lesznek a vetítések, azért érdemes megemlíteni, hogy az amerikai szinkronszínészek között ott lesz Idris Elba (Sir Kán), Ben Kingsley (Bagira), Scarlett Johansson (Ká), Bill Murray (Balu), Giancarlo Esposito (Akela) és Christopher Walken (Lajos király).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svlad Cjelli #3
    Sokan azt irjak, hogy azert lesz buko, mert hat 10 even aluliak nem nezhetik meg.

    De akik ezt irjak azert retardaltak, mert a tobbi, a cikkben megnevezett film sem volt 10 evek aluliaknak janalott, megis szep penzt hozott.

    Szoval erted.
  • kalapos01 #2
    Meg hogy élő emberek szerepelnek benne. Minden ember szerepet ember játszik. Minden állat CGI.
  • Wittgen #1
    Hm, ez annyiban tűnik élőszereplősnek, hogy ÉLŐ emberek dolgoztak a CGI-n.