Szekeres Viktor

Extra hosszú résszel indít az új The Walking Dead-szezon

A Fear The Walking Deadhez hasonlóan a The Walking Dead is hosszú premiert kap.

Az október 11-i premierről szóló hivatalos sajtóközlemény is megerősítette, hogy a The Walking Dead hatodik szezonja 90 perces résszel fog indítani, ami azt jelenti, hogy reklámok nélkül nagyjából 63 percen át élvezhetjük Rickék történetét a megszokott 42-43 perc helyett. És nem csak Amerikában, hanem itthon is, hiszen a magyar FOX október 12-én 21:50-kor műr műsorára is tűzi ezt a nyitányt - természetesen magyar szinkronnal.

Ebben az új etapban több új karakter is csatlakozik a főszereplőkhöz: Corey Hawkins a képregényből ismert Heath-et fogja alakítani, Merritt Wever egy orvosnőt, egy bizonyos Dr. Denise Cloydot, míg Ethan Embry karakteréről egyelőre nem tudni konkrétumokat, de őt elvileg több figurából fogják összegyúrni. Természetesen a korábbi állandó szereplők mindegyike vissza fog térni a folytatásra, miképp a Morgant alakító Lennie James is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #6
    Ő... szerinted az ő életük élhető? Én legalább körülnéznék, máshol nem-e jobb...
    A minimum az lenne, hogy keresnék egy olyan helyet, ahol természetes határaim vannak, mondjuk egy folyó, nem egy rohadt drótkerítés, ahol öldöshetem őket nap nap után...
  • zetortraktor #5
    Az valami elég fura tévhit lehet, hogy az embert érdekli ilyenkor a külvilág, meg meg akarja keresni az ellenszert. Ha talál egy zugot, ahol élhető életet élhet, akkor ott marad és leéli az életét, magasról tesz a külvilágra.
  • ostoros #4
    Igaz, de hát ezek annyira balfékek, hogy körül sem néznek a világban. Rádiójuk van legalább?
  • zetortraktor #3
    vagy legalábbis nem tudni róla. fogalmunk sincs, hogy máshol, más államokban mi folyik. lehet, hogy már rég szerveződik valami.
  • ostoros #2
    Hát, itt a World war Z-vel szemben nincs központi kormány, ezért csak önmagukra számíthatnak. Kevesen vannak hozzá.
  • Ender Wiggin #1
    ha az egymáson való nyűglődés helyett inkább a zombikat írtották volna, 5 év alatt már megtisztíthatták volna az usát...