Szekeres Viktor

Durvulás várható a Fear The Walking Dead folytatásában - előzetes

Megérkezett a Fear The Walking Dead teljes első évados előzetese. És üt.

Az AMC Amerikában és Magyarországon egy időben mutatta be a Fear The Walking Dead első részét, amit a nézők, jó fogyasztó módjára természetesen kötelező jelleggel meg is tekintettek, így nem csoda, hogy a nézettség rekordot döntött odakint. (A sorozat nyitányának hazai teljesítményéről nincs információnk.) A folytatásra magyar idő szerint hétfőn hajnalban kerül sor, s az AMC szokásától eltérően nem csak a második rész előzetesét tette elérhetővé, hanem egy, a teljes évadra vonatkozó trailert.


Aki lassítva, vagy meg-megállítva nézi végig a fenti videót, az amellett, hogy mindenféle spoileres infót tudhat meg, pár érdekességet is felfedezhet a Fear The Walking Dead kapcsán. A fenti előzetes egyébként a további öt részből lett összevágva, ugyanis a sorozat első szezonja csak 6 részes, azonban a rajongóknak nem kell falnak mennie emiatt, hiszen egyrészt októberben folytatódik a The Walking Dead, másrészt pedig a Fear The Walking Dead második szezonja már 15 epizódot fog tartalmazni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Talán nem kéne ennyire belebuzulnod a témába, folyton ezt nézned. Bár tudván, hogy az elmúlt 5-6 évben 2 vagy 3 zombiapokalipszis sorozat volt, film meg talán még annyi sem, elég nagy zöldségeket beszélsz.
  • kalapos01 #4
    Nem láttam, szóval lehet, hogy igazad van, de szerencsére itt sokkal jobb színészek vannak, mint az eredetiben.
  • sárkánylovag #3
    Nem tetszik az új sorozat, nem vártam el hogy olyan profi legyen mint a wd de ez egy egyszerű amerikai sorozat, senki nem játszik valami szenzációsan.
  • heist #2
    Kicsit már unalmas ez a zombiapokalipszis téma.
  • tomboy013 #1
    Remélem jobb lesz mint a sima TWD, hátha javítanak annak is a minőségén ennek hatására.