Szekeres Viktor

Itt az első kép a 2016-os Star Wars-mozifilmből

Végre képen is láthatjuk láthatjuk, kik lesznek a Star Wars Anthology: Rogue One főszereplői.

Hétvégén került megrendezésre Anaheimben az idei D23 Expo, ami a Disney nagyszabású rendezvénye, melynek középpontjában egy ideje már nem csak a Disneylandes látványosságok állnak, hanem a Disney stúdió által gyártott és bemutatás előtt álló filmek is, melyek többségéről exkluzív információkat kaphattak a látogatók és a sajtó. S bár az már korábban kiderült, hogy a Disney nem készült új előzetessel a Star Wars: az ébredő Erőhöz, szerencsére az antológia sorozat, a Rogue One kapott némi képes anyagot. (És az is kiderült róla, hogy az antológiás elnevezés helyett Rogue One: A Star Wars Story címen fog futni.)

Klikk ide!

Az Amerikában 2016. december 16-án bemutatásra kerülő filmnek a hivatalos és teljes szereplőgárdáját is bejelentették. A főszereplő Felicity Jones mellett Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen és Riz Ahmed kap kiemelt szerepet, valamint Alan Tudyk, egy CGI-karaktert fog megszemélyesíteni hangjával és gesztusaival. A fő trilógiától teljesen külön álló epizód a George Lucas-féle klasszikus Csillagok háborúja eseményei előtt játszódik, s stílusban is különbözni fog az eddigi filmektől, azonban egyes elemei mindenképp ismerősek lesznek a Star Wars-univerzum ismerői számára.

A Rogue One rendezője Gareth Edwards lesz, a forgatókönyvet John Knoll ötlete alapján Chris Weitz írta, a film zenéjét pedig nem John Williams, hanem Alexandre Desplat szerzi majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #11
    Most volt hír hogy a legújabb részt már másik rendező csinálja, szerintem ez a dzsé dzsé meg 100ból 99- szer hogy dudebro-knak csinál filmet (+1 házipornó) , miért pont a SW-ból ne csinálna dudebroknak filmet. És látták a D-nél hogy ebből közfelháborodás lesz , de már most nyúlnak a poroltóért , hogy lássuk , jut hely másnak is a porondon.
  • Nos #10
    majmegláttyuk

    én azért optimista vagyok, gondolom te sem bánnád, ha nem lenne igazad :)
  • NEXUS6 #9
    Láttam már 1-2 fanméd filmet, akár bizonyos szempontból jobbakat is, mint amit a Lukács csinált ezzel az új trilógiával. Nade ettől azért ez nem a müvészet Parnasszusa ám.

    Sajna a Dízni, most egyértelműen ráállt a mennyiségi termelésre, vissza akarja hozni a Lukácsnak kifizetett aranypénzeket.

    De azért álljon figyelmeztetésül ott pl. a RobobCop akárhány, meg a Spielberg után szabadon megalkotott rahedli cápafilm, Sharknado-val, meg Háromfejű cápával az élen.
  • Nos #8
    Igen, de a béna ponyvaírók sokszor a "felkelők/birodalmiak/köztársaságiak harcáról" meg a "Jedi és Sith rend örök ellentétéről" is csak nagyon béna storykat írtak. Nem attól lesz jó a film, hogy ennek a konfliktusnak a közepén, vagy a peremén játszódik, hanem csak attól, hogy jó-e vagy sem. Én már annyira amúgy sem igénylem, hogy erről a vonalról még egy bőrt húzzanak le, viszont szívesen látnék valami olyat az SW univerzumban, ami ezeken túl van. Szeretnék egy kicsit többet látni a világból, ami nem a jedik és a politikai vezetők élete.
  • Shed77 #7
    Azért van ott még rengeteg más lehetőség is. Rengeteg jó mellékszál van a fősodor mellett amit ki lehet bontani.
  • Zombee #6
    De hát az SW a felkelők/birodalmiak/köztársaságiak harcáról szól, meg a Jedi és Sith rend örök ellentétéről. Minden mást csak a béna ponyvaírók vittek bele, akik saját univerzumot nem akartak vagy tudtak létrehozni, így belemásztak ebbe.
  • Garga Pitic #5
    Csak emberek? Rasszizmus!
  • Nos #4
    Ha már egy kép alapján toljuk a véleményeket, akkor nekem szimpatikus. Elég nagy a Star Wars univerzum, hogy ne csak a szokásos felkelő/birodalom konfliktus mentén fusson a történet.
  • Hoz_Hun #3
    Hanna Solo aka csibész női változat vagy mi? Egyre jobban tartok ettől az SW résztől.
  • NEXUS6 #2
    Mi lesz ez valami Medmeksz az űrben?