Szekeres Viktor

A Xéna-tévésorozatot is folytatni akarják

Xéna visszatérhet a tévék képernyőjére.

A Hősök, A szökés, az X-akták és a Twin Peaks után egy újabb klasszikus tévésorozat újraindításán, rebootján kezdtek el dolgozni Hollywoodban. Pár hete pattant ki a pletyka, miszerint elkezdtek dolgozni a Xéna (Xena: Warrior Princess) felélesztésén, s a héten mindezt megerősítette az NBC Entertainment első embere, Bob Greenblatt, bár azt is hozzátette, hogy a projekt egyelőre még csak tervezési stádiumban van és jelenleg is keresik a pilot forgatókönyvének potenciális íróját.

Greenblatt azt is elmondta, hogy az új Xéna szerinte nem folytatás lenne, de persze szkript hiányában erről még korai lenne beszélni. A tévés elnök szerint sokkal fontosabb, hogy egy remek karakterről van szó, akit többféleképp is fel lehet éleszteni, nem kell feltétlenül a korábban elmesélt történetekhez ragaszkodni. A Xéna-rajongók számára még nagyon fontos információ lehet, hogy az eredeti sorozat készítői, Sam Raimi és Rob Tapert is részt vesznek a széria készítésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    A Hannibal sorozat is működött Anthony Hopkins nélkül, csak szokni kell néhány részig ...
  • Zombee #3
    A Szállító szerintem Jason Statham-mel is pocsék film volt, ráadásul csak mérsékelt siker volt. A Hegylakó klasszikus, de az meg még a Vörös Sonjánál is kevesebb pénzt hozott otthon, és szerintem világszerte sem robbantott bankot. A folytatásai jobban szerepeltek, de azok már csak videós minőségű B filmek voltak, még ha szórakoztatóak is. Ebben most kalaposnak kivételesen igaza van. Attól, hogy valami siker nálunk, és sűrűn adja a tévé, nem biztos, hogy pénzt is hozott valaha a konyhára. 3 hét, és kiderül, mire jó a Szállító Statham nélkül. Amúgy Lambert is visszatért a Hegylakóba egy 4. részre, megbukott.
  • kalapos01 #2
    Milyen lett az új Szállító Statham nélkül? Hol volt valaha is siker a Szállító Stathammel? Hol volt siker valaha is a Hegylakó Lamberttel? Legalább a Lambert nélküli tévésorozat tényleg sikeres lett.
  • Dewri #1
    Már csak megfelelő főhős kell. Lucy Lawless nélkül félő, hogy olyan lesz, mint az új szállító Statham nélkül, az új hegylakó Lambert nélkül, tehát nem feltétlenül lesz siker...