Szekeres Viktor

Januárban térnek vissza a kalózok

Az egyik idei kalózos sorozat januárban folytatódik.

Az amerikai Starz csatorna bejelentette, hogy népszerű kalózos tévésorozata, az idehaza még nem sugárzott The Black Sails jövő év elején, egész pontosan január 24-én folytatódik a második szezonnal. A Michael Bay cégének, a Platinum Dunes-nek a gyártásában készülő széria ott folytatódik, ahol az első évad abbamaradt, vagyis a Rozmár legénységének patthelyzetével, a spanyol armada és az arany közé "szorulva".

A Black Sails története Robert Louis Stevenson Kincses sziget című klasszikusa idejét megelőzően 20 évvel játszódik, afféle előzményéül szolgál annak és Flint kapitány kalandozásairól szól. A 8 részes első évadot követő második szezon már 10 epizódból fog állni, s ezekre a részekre természetesen visszatér a főszereplő, Toby Stephens lesz, valamint a többiek is, mint Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Luke Arnold, Zack McGowan, Clara Paget, Hakeem Kae Kazim, Mark Ryan, Toby Schmitz és Tom Hopper.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    A nem elérhetőség fogalma mára már csak a kizárólag tévé néző kisebbséget érinti :)
  • MerlinW #2
    Külpolitikáról minek hír, az sem itt van. Új technológiákról? Azt sem lehet itthon kapni sokáig. Gondolkodjunk már... Egyébként a sorozat letölthető és még magyar felirat is van hozzá, akinek kell.
  • Zombee #1
    Nálunk nem elérhető sorozatról minek hír?