Szekeres Viktor

Vadonatúj és ütős Star Wars-képek érkeztek

Ha nem is tíz, de nyolc ujjunkat biztos megnyaljuk az új Ébredő erő-fotók láttán.

Tegnap már mindenki láthatta, hogy milyen címlappal jelenik meg az Entertainemnt Weekly legújabb száma Amerikában, most pedig az is kiderült, hogy az újság valóban jó pár új és természetesen hivatalos fotót tartalmaz a Star Wars: az ébredő Erő (Star Wars: Force Awakens) című J.J. Abrams-filmhez. Aki bármennyire is követi a hetedik epizóddal kapcsolatos híradásokat, az valószínűleg a képek zömének tartalmát be tudja lőni magának.

Klikk
ide! Klikk
ide!

A képeken mások mellett a titokzatos Kylo Ren is látható, akit a rendező szerint nagyszerűen alakít Adam Driver. Ren, akinek jelmeze nem véletlenül hasonlít Darth Vader maszkjára - habár Vader már rég elenyészett, mire Ren megszületett - különleges figura a filmben. Mint Abrams elmesélte: akkor kapta a nevét, mikor csatlakozott a Ren Lovagjai csoporthoz. Nem tipikus rosszarcú gonosz, ennél összetettebb jellemet találtak ki a számára. A hősről még annyit árult el talányosan J.J. Abrams, hogy szülei kötődhettek az eredeti trilógiához. Abrams nem nagyon akart belemenni a forgatókönyv taglalásába, de annyit azért felfedett, hogy a galaxisban, ahogy sejthettük, továbbra sincs béke. A Birodalom hamvaiból egy új rend emelkedik fel, és az ellenállás is szerveződik.

Klikk
ide! Klikk
ide!

Lawrence Kasdan forgatókönyvíró az új Star Wars-epizód megírásakor arra koncentrált, vajon mi történhetett az elmúlt 30 év alatt, A jedi visszatér óta Luke Skywalkerrel és barátaival? "Nahát, ezek az emberek éltek, már életük más szakaszában vannak, Han és Leia és a többiek. Ugyanazon a harminc éven vannak túl, mint én. Milyen lehetett? Másképp látják a dolgokat?" - mesélte Kasdan, aki végül arra jutott, hogy valószínűleg nem változtak meg annyira, mint gondolnánk. "Az ember nem lesz sokkal bölcsebb, nem lát sokkal tisztábban, és a világ is ugyan olyan zavaros, mint volt" - vélte és hozzáfűzte: "A korral nem feltétlenül jár bölcsesség, legfeljebb tapasztalat".

A december közepén debütáló új Csillagok háborúja-rész következő előzetesére sajnos még várnunk kell, hiszen hiába számítottak sokan arra, hogy a D23 Expón látható lesz az új trailer, a film rendezője is megerősítette, hogy nem készülnek efféle meglepetéssel. Sebaj, a képek egy ideig kárpótolnak minket, s aki jó angolos, az az EW cikkét is elolvashatja, melyben jobbára a VIII. epizódról és Rian Johnson munkájáról beszélnek, valamint az is kiderült, hogy a IX. részt sem Abrams rendezi.

Klikk
ide! Klikk
ide!

Abramst, aki az eredeti trilógia megjelenésekor még csak 11 éves volt, Kathleen Kennedy producer, a Lucasfilm elnöke azzal az egyszerű kérdéssel fogta meg, hogy gondolkodjon el rajta, ki is Luke Skywalker. Még egy nő játszott szerepet abban, hogy vállalta a VII. epizód rendezését: a felesége.

Klikk
ide! Klikk
ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #6
    "A korral nem feltétlenül jár bölcsesség, legfeljebb tapasztalat".
    Ez a Kasdan okos ember..a tapasztalat maga a bolcsesseg, csak eppen empirikus modon megszerezve.
  • SirBubu #5
    dekurvajól néz ki az a sisak
  • AnuluWork #4
    Hogy mik vannak, mi?
  • Ragnaar #3
    Ez bizony hatalmas ziccer volt ugye ? Gratulálok az éleslátásodhoz.
  • AnuluWork #2
    Nem unják ua beállításokat? :D

  • Sir Cryalot #1
    Szerintem jobb lett volna ha a mass effectből se csinálnak dudebrot ,meg a star warsból se.