Szekeres Viktor

The Walking Dead-áradat: új előzetes, új szereplők, új plakátok

Nem elég, hogy egy 4 perces előzetest kaptak a rajongók a The Walking Dead 6. évadhoz, még a testvérsorozat, a Fear The Walking Dead is kapott egy trailert.

Nézed a The Walking Deadet?
  • Igen, simán, nagyon jó sorozat.
  • Még igen, de...
  • Már rég nem, kukáztam a francba.
  • El sem kezdtem.
A héten San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Naná, hogy egy ilyen dzsemborin kiemelt szerepet kapott egy olyan tévésorozat, mint a The Walking Dead, aminek eleve egy képregény az alapja, s ami Amerika egyik legnézettebb szériája olyan két másik tömegsorozattal együtt, mint az NCIS és a The Big Bang Theory.


Az amerikai AMC csatorna szokás szerint erre az alkalomra időzítette a The Walking Dead új szezonjának első előzetesét, mely ismét 4 percesre sikerült. Aki azonban megnézi a 6. évados videót, annak lebegjen a szeme előtt az alkotói figyelmeztetés, miszerint az ilyen előzetes trailerekben szeretnek játszani a nézőkkel, s nem feltétlenül az fog történni a sorozatban, amire a látszat utal.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A The Walking Deaddel kapcsolatban az is bejelentésre került, hogy az amerikai premierje október 11-én lesz, s a szezonhoz újoncként csatlakozó színészek között nemcsak Corey Hawkins lesz ott, mint a képregényből ismert Heath, hanem Ethan Embry és Merritt Wever is - utóbbiak karakteréről természetesen nem árultak el sokat, bár az kiderült, hogy Wever is olyan figurát kapott, akit a képregény-olvasók már ismerhetnek.


Természetesen a Fear The Walking Deaddel is foglalkoztak egy külön Comic Conos panelen. Egyrészt bemutatták a fenti teljes előzetest, mely hivatalos formában is felkerült a netre, másrészt kihirdették, hogy a testvérsorozat (illetve hivatalosan: kísérősorozat) premierje augusztus 23-án lesz az amerikai AMC csatornán.

Érdekel a Fear The Walking Dead?
  • Igen, nézni fogom.
  • Nem, bele sem kezdek.
  • Ha jó kritikákat kap, csekkolom.
Érdekesség, hogy míg itthon a The Walking Dead a FOX-on látható, addig a Fear The Walking Dead az AMC-n kerül bemutatásra. Az viszont mindkét sorozatra igaz, hogy mondhatni világpremier lesz itthon az új szezonjuk. A Fear The Walking Dead Amerikával egy időben, már hétfő hajnalban megtekinthető lesz az AMC-n (természetesen este, emberi időben megismétlik), míg a The Walking Dead 6. évada a szokott esti időpontjában lesz látható. Természetesen magyar szinkronnal, hiszen a fordítási munkálatok, valamint a felvételek már hetekkel a tévés premier előtt elkezdődnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • VolJin #2
    Sokan viszont igen. ;-)
  • Alexease #1
    En vartam, vartam, mikor lesz vege, de nem, igy most beszereztem az elozo 5 evadot es elkezdtem nezni:)
    Nincs TV-m, meg eleve sorozatot, fix idopontban, hetente egyet, reklamokkal hulye lennek nezni:D Igy naponta 3-4 epizoddal erdekesebb a dolog, beletekerheto ha "idohuzos", erdemleges tortenes is van, es nem tudnak megszopatni az epizod vegen:) Mert ha igen, tolom a kovetkezot:DDD

    Az elso evad nezheto volt.
    Igy a kep – nekem – spoileres, mert ha jo latom, meg nem puisztult meg 2-3 foszereplo:DDD