Szekeres Viktor

The Rock lehet a Nagy zűr kis Kínában-feldolgozás főszereplője

Mai szemmel nevetségesnek tűnhet a Nagy zűr kis Kínában, ezért Hollywood fel is dolgozza gyorsan.

A The Wrap értesülése szerint elkezdtek dolgozni a Kurt Russell főszereplésével 1986-ban készült Nagy zűr kis Kínában (Big Trouble in Little China) című kultfilm feldolgozásán, s a lap úgy tudja, hogy Jack Burton szerepét az új verzióban Dwayne Johnson, az egykori The Rock alakíthatja. Az új film forgatókönyvét az az Ashley Miller és Zack Stentz fejleszti, akik az X-Men: Az elsőket is írták. A projektnek egyelőre még nincs rendezője.


Az 1986-os változatot John Carpenter rendezte Gary Goldman és David Z. Weinstein forgatókönyvéből, akik egy kosztümös westernnek képzelték el a sztorit, de W.D. Richter azt a jelenbe hozta át. A történet Jack Burtonről szólt, akit megkeresett egy régi barátja és a segítségét kérte, ugyanis menyasszonyát egy gonosz varázsló emberei elrabolják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Persze, nyilván csak az a menő, ami hiperszuper CGI, nem baj, ezt elnézem neked, biztos fiatal vagy még. De azért a gagyi erős túlzás, én most is tartom, hogy minden direkt van így. Gagyin legfeljebb a végén a két testőr átváltozása néz ki, bár lehetett az szándékos is, 1986-ban nem volt rossz a trükktechnika.
    Az agyoncégéizéstől nem lesz jobb az új se, ráadásul Johnsont nem tudom elképzelni ilyen suttyó szerepben, míg Kurt Russelnek nagyon jól állt ez a fajta tökös, de ütődött szerep mindig is.
  • Wittgen #5
    Szerintem jó kis film, egyáltalán nem röhejes mai szemmel sem. Talán csak 1-2 trükk/effekt. Jó kis humoros laza mozi, ami szórakoztat.
    Van egy olyan sejtésem, hogy az újat elviszik akciófilmbe az alkotók.
  • Jawarider #4
    "az eredeti humorát és szándékosan dilis hangulatát biztos, hogy nem fogja megidézni, "

    +1

    /sok film van még ebben a kalapban/
  • Axlkenobi #3
    A Nagy Zűr Kis Kínában szándékosan operált hülye humorral és használt egy csomó ázsiaiakra vonatkozó sztereotípiát. Ráadásul mindezek mellett még pokoli szórakoztató is volt.

    Nekem aztán semmi bajom a feldolgozásokkal, de itt tényleg iszonyú feleslegesnek érzem. Egyrészt az eredeti humorát és szándékosan dilis hangulatát biztos, hogy nem fogja megidézni, másrészt Johnson Kurt Russell helyére az egyik legnevetségesebb ötlet, amit csak kitalálhattak. Russell karaktere a filmben egy kamionsofőr, életvidám, élelmes, rafkós, de alapvetően egyszerű manus, aki nem játssza az eszét és nem keresi feleslegesen a bajt. Ugyanez a Sziklával? Egy fenét. Majd nyomja a műmájer keménykedést, meg vérgagyi beszólásokat fog tolni, miközben puszta ököllel majd átüt minden falat.

    Chris Pratt például tök jó lenne a főszerepre, de Dwayne Johnson rohadtul nem illik ide.
  • zetortraktor #2
    A vicces és a nevetséges azért nem ugyanaz, de az biztos, hogy ez csak kinézetre valami halálgagyinak tűnik. Ez van, akkor ennyire futotta.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2015.06.02. 15:22:07
  • Zombee #1
    Mivel ez nem véresen komoly film, illő is, hogy nevetséges legyen, pont az volt a cél. Látványilag ma is rendben van.