Szekeres Viktor

Ritka látványosra sikerült az új Holtpont előzetese

Az biztos, hogy az új Holtpont sokkal jobban fog kinézni, mint az elődje.

Ahogy azt a minap megjósoltuk, a plakát kiadását követően nem sokkal felkerült a netre a Holtpont, azaz a Point Break első előzetese is. És miképp a plakát is, a trailer is elég leplezetlenül a Halálos iramban-széria kedvelőit veszi célba, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az Amerikában karácsonykor mozikba kerülő film egy új franchise első darabja lehet. Más kérdés, hogy kissé bőbeszédűnek hat az előzetes, ugyanis a "cél szentesíti az eszközt"-elvet vallva benne több feszült jelenetet is teljes egészében ellőnek, hogy később, a videót ismerők még véletlenül se izgulhassanak.


A film két főszereplője, az új Keanu Reeves és Patrick Swayze Luke Bracey és Édgar Ramirez lesz, de mellettük fel fog tűnni Teresa Palmer, Ray Winstone és Delroy Lindo is. Az új Holtpontot az az Ericson Core rendezte, aki annak idején a Halálos iramban operatőrje volt, s első rendezésére 2006-ban került sor, ekkor a Legyőzhetetlent készítette el Mark Wahlberg főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Bírom az ilyet, hogy az új Keanu Reeves és Patrick Swayze lesznek. Azt hozzátenném, hogy Keanu Reeves és Patrick Swayze ismertebb színészek voltak, sőt Patrick Swayze konkrétan karrierje csúcsán volt, akkor valóban nem spóroltak semmin. A látványtól sem dobtam hanyatt magam, jó-jó de semmi extra, elég középszerű filmnek tűnik.
  • zetortraktor #4
    Nincs minden filmben és sorozatban. Szerintem csak te nézel kékszűrősöket folyton.
  • Axlkenobi #2
    ízlések és pofonok. Szerintem egyáltalán nem néz ki jobban.
  • Dewri #1
    25 évvel az eredeti után meglepő, hogy jobban néz ki...