Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy lesz Supergirl-tévésorozat

Ősztől a képregényes szuperhősök kedvelői a Supergirlt is nézhetik.

Az amerikai CBS csatorna a DC-s hivatalos Twitter szerint berendelte a Supergirl című pilotot sorozatnak, vagyis ősszel már képernyőre is kerülhet a széria. A címszereplőt Melissa Benoist fogja alakítani, Mehcad Brooks lesz James Olsen, Laura Benanti alakíthatja Alura Zor-Elt, Calista Flockhart pedig Cat Grantet. További szereplők: Chyler Leigh (Alexandra “Alex" Danvers), Jeremy Jordan (Winslow “Winn" Schott), David Harewood (Hank Henshaw) - a képregényekhez egy keveset is konyítók a karakterek nevéből nagyjából ki tudja találni, hogy ki melyik oldalon fog állni, illetve, hogy kiből mi válhat a szezonok előrehaladtával.

A Supergirl története egy huszonéves lányról fog szólni, akit 12 éves korában küldtek a haldokló Krypton bolygóról a Földre, ahol a Danvers család oltalma alá került, s itt tanult meg csínján bánni különleges erejével. Azonban egy évtizeddel az érkezését követően egy szerencsétlenség hatására kénytelen nyilvánosan is használni az erejét, s a fogadtatás hatására úgy dönt, hogy a továbbiakban is segíteni próbál a bajba jutottakon.

A DC-s tévés képregényes univerzum rajongói számára az is remek hír lehet, hogy bár a fő készítő Ali Adler, az executive producerek között ott lesz Greg Berlanti is, aki az Arrow és a The Flash című szériák egyik alapembere, így megvan arra is a lehetőség, hogy utalások szintjén összekapcsolják a két sorozatot

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!