Szekeres Viktor

Új tévésorozatok debütálnak itthon

A Universal Channel egy új sorozattal és egy új sorozatszezonnal várja az áprilist.

Április 13-án debütál hazánkban a „Doyle és Doyle – Ketten bevetésen” című kanadai sorozat. A Universal Channel új szériájában egy családi vállalkozás keretein belül veszi fel a harcot a rosszfiúkkal Mal Doyle és jóképű fia, Jake. A páros az egykor nyugodt Newfoundland nevű kikötővárosban nyomoz, ahol a bűnözés egyre nagyobb méreteket ölt a virágzó olajüzlet miatt. A Doyle-család dolga visszaállítani a rendet, ami persze nehezen megy, ha még a magánéletükkel is hadilábon állnak.

Az új sorozat mellett egy visszatérő szériát is láthatnak a nézők. A kisvárosi gyilkosságok immáron 17. évadával kerül a képernyőre, ahol a két főhőst, John Barnabyt és Charlie Nelsont ismét rejtélyes gyilkosságok állítják újabb kihívások elé. A legfrissebb epizódokban egy folk fesztivál, a bűvészek világa, de egy borkóstoló is tartogat számukra új eseteket.

A Doyle és Doyle – Ketten bevetésen – április 13-tól minden hétköznap 19.20-kor lesz látható, míg a Kisvárosi gyilkosságok április 5-től vasárnaponként 21 órától.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!