Szekeres Viktor

Új előzetest kapott Will Smith várt filmje

A buktái után Will Smith ismét a régi lesz?

Will Smith-re az elmúlt időszakban igencsak rájárt a rúd, hiszen a mozis jegypénztáraknál csalódást keltő szereplést produkáló Men in Black 3 után olyan filmekben járatta le magát, mint A Föld után és a Téli mese, azonban lehet, hogy a jövő heti Focus vége helyreállítja egykori renoméját. Hogy erre mennyi esély van, talán a legújabb, egyben utolsó trailerből kiderül.


Az Amerikában február 27-én bemutatásra kerülő szélhámosos filmben Margot Robbie lesz Smith partnere, de a filmben még Rodrigo Santoro és Gerlad McRaney is feltűnik majd fontosabb szerepben. Az írói és rendezői feladatokat a nagyszerű Őrült, dilis, szerelem. című komédiát is jegyző Glenn Ficarra és John Requa abszolválta. A Focus magyar premierjére az amerikai bemutatót egy nappal meg fogja előzni, itthon tehát február 26-tól fizethetünk be a filmre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Eléggé semmitmondó az előzetes,nem csigázott fel. Gondolom a végén a csajról kiderül, hogy az FBI beépített embere, lekapcsolnak mindenkit, de WS-t futni hagyja, mert időközben belesik.