Szekeres Viktor

Itt az első videó a Marvel's Daredevil című tévésorozathoz

Most láthatjuk először mozgásban az új Daredevilt.

Talán már csak órák kérdése és a Marvel bemutatja a Daredevil című sorozatának első előzetesét, azonban addig is be kell érnünk az alant látható pár másodperces ízelítővel, melyben Matt Murdock, a vak ügyvéd első, kezdetleges jelmezében látható. A karaktert megannyi képregényből ismerhetjük, sőt, a vakmerőek még a Ben Affleck főszereplésével készített mozifilmet is láthatták 2003-ban. A tévésorozatos verzió április 10-én debütál a Netflixen.


A Daredevil főszereplője Charlie Cox lesz, s mellett még olyan színészeket láthatunk a 13 epizódban, mint Vincent D'Onofrio (mint Wilson Fisk, vagyis Kingpin), Rosario Dawson, Deborah Ann Woll, Scott Glenn, Ayelet Zurer és Vondie Curtis Hall. A sorozat egyébként egy négy szériából álló Marveles történetfüzért fog elindítani. A "ciklus" további darabjainak is képregényes hősök lesznek a főszereplői, sorban Jessica Jones (AKA Jessica Jones), Iron Fist és Luke Cage.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #7
    Á, szóval te tudod mi a fos, a Marvel meg nem ért hozzá? Értem. Meg sem fordul a fejedben, hogy fordítva van? Ha láttad a Pókembert, akkor tudod, hogy ott is valami gagyi volt rajta először. Ez az első ruhája. A sorozatban később fogja magára ölteni a klasszikus vöröset is. De nem az első részben. Ne hidd, hogy leül a varrógéphez és olyat hipermodern cuccot csináltat magának.
  • Paddy #6
    Hát persze, hogy ez. Ha rá guglizol még is mindenhol régi ruhás találatok jönnek fel. Ha new suti néven guglizol, akkor is csak néhány találat hozza fel a képen látható fost.
  • kalapos01 #5
    Van egy jó hírem: ezzel pontosan a képregényt követik.

  • Paddy #4
    Ugye nem gondolják komolyan, hogy ez a gönc lesz a Fenegyerek ruhája? Kissé eltérnének a képregénytől ezzel.
  • Dynamic #3
    Nem mondod?! Tényleg ennyire hülyének nézel? Ha most azt írom, hogy utálom a Való Világot, ott is elkezdenéd fölényesen megmagyarázni, hogy miért létezik az a műsor? Vagy most ennek mi értelme volt? Tisztában vagyok, mi a célja, de ettől még ugye lehet a véleményem róluk az, amit írtam? Arról nem is beszélve, hogy amikor a cikk videót ígér, akkor nyilván trailerre vagy filmrészletre számítok, és kurva idegesítő, ha végül is csak egy nagy nulla teasert kapunk. Ezért fakadtam ki.
    Igen, tudom, hogy a teaser is videó.
  • db91 #2
    Elárulok egy titkot: A teaser nem előzetes. Pont az a célja, hogy csak felkeltse a figyelmet, vagy beharangozza a rendes előzetest(trailer). Ezért 'teaser', tehát csalogató, aminek nem kell sokat mutatnia, mert az már trailer lenne. Tudom, nehéz megérteni, de próbálkozz!
  • Dynamic #1
    A Heroes után ismét kösz a semmit. Mennyire rühellem ezeket a teasereket.
    Ezeknél egy poszter is beszédesebb.