Szekeres Viktor

Megvan, ki lett Supergirl

Ismert tévésorozatos színésznő szerezte meg a sokak által áhított képregényes karakter szerepét.

Lehet, hogy már ősszel elindul a Supergirl című tévésorozat az amerikai CBS csatornán, s nemsokára forgatásra is kerülhet az első epizód, hiszen megtalálták a főszereplőt, aki nem más lesz, mint a Glee című szériából ismert Melissa Benoist. A színésznő, akit nemsokára a Whiplash című mozifilmben is láthatunk, meglehetősen hosszadalmas és alapos keresést követően kapta meg a lehetőséget Kara Danvers (alias Kara Zor-El) eljátszására.

A DC-s tévés képregényes univerzum rajongói számára remek hír lehet, hogy bár a fő készítő Ali Adler, az executive producerek között ott lesz Greg Berlanti is, aki az Arrow és a The Flash című szériák egyik fő embere, így megvan arra is a lehetőség, hogy utalások szintjén összekapcsolják a két sorozatot. A Supergirl története egyébként egy huszonéves lányról fog szólni, akit 12 éves korában küldtek a haldokló Krypton bolygóról a Földre, ahol a Danvers család oltalma alá került, s itt tanult meg csínján bánni különleges erejével. Azonban egy évtizeddel az érkezését követően egy szerencsétlenség hatására kénytelen nyilvánosan is használni az erejét, s a fogadtatás hatására úgy dönt, hogy a továbbiakban is segíteni próbál a bajba jutottakon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #8
    nem vitatom, hogy van sok igényes képregény (de én belebetegedtem már abba, hogy van egy 50-60 éves univerzuma egy-egy hősnek, amin muszáj fordítani egy nagyot, hogy sokkolják az olvasót, hogy aztán teljesen telibeszarják mindazt, amiért szerethető volt a figura - a politikailag korrekt módosításokról már ne is beszéljünk), de visszakanyarodva a filmekhez, sajnos, amit hollywood művel, a képregényfilmek legalja. az amúgy is primitív sztori és a röhejesen haszontalan figurák még szánalmasabbak, mint a rajzokon. DC vagy Marvel. tökmindegy. persze sikert csak agyhalottaknak való filmekkel lehet elérni, minden, amiben van valami tartalom azonnali buktára van ítélve.
  • BrockSamson #7
    Szinvonal kapcsan ugyanezt el lehet mondani a filmekrol, a zenerol es az irodalomrol is, megsem szar mind. Kepregenyekben is meg kell talalni az ertekeseket.

    Orchid, Fables, Hellblazer, Sandman, Transmetropolitan, Chew, Fear Agent, Mind the Gap, Saga, stb. Egyik sem az a kifejezett klasszikus szuperhosos tortenet. De meg a Marvelnel es a DC-nel is vannak jo irok, igaz kisebbsegben.

    Mondjuk Supermant es csaladjat soha nem kedveltem kifejezetten, osszecsapott koncepcio.
    Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2015.01.25. 12:58:05
  • Ender Wiggin #6
    az egyik magyar képregényes oldalánál fordítok és logót magyarítok, hidd el képregények ezreit látom és nagyon elkeserítő a színvonal. amikor nem kényszerülök a faszságok fordítására, akkor inkább olvasom a 70-es 80-as évek francia képregényeit, mert azok legalább nem szuperhős nyomoroncok kaptafa/agyrém történeteit mesélik el.
  • toarpad #5
    Létezik manapság festék is :D
  • Jagdgeschwader #4
    Ennél árjább leányzó nem volt raktáron?
  • MerlinW #3
    Te most a DC, Marvel képregényekről beszélsz. Azonban ezek a képregények 0,00001%-a. Elég sok Watchmen minőségű, mélységű képregény(sorozat) van, csak foglalkozni kell a témával.
  • Ender Wiggin #2
    a képregények 1%-a értelmes történet, az azokból készülő filmeké még kevesebb. gondolom az író nagyon elégedett volt magával, hogy clark kentet sikerült egy lánnyal helyettesíteni. broáf.
  • kiralysanyi #1
    "A Supergirl története egyébként egy huszonéves lányról fog szólni, akit 12 éves korában küldtek a haldokló Krypton bolygóról a Földre, ahol a Danvers család oltalma alá került, s itt tanult meg csínján bánni különleges erejével. Azonban egy évtizeddel az érkezését követően egy szerencsétlenség hatására kénytelen nyilvánosan is használni az erejét, s a fogadtatás hatására úgy dönt, hogy a továbbiakban is segíteni próbál a bajba jutottakon. "

    Mily' eredeti történet...