Szekeres Viktor

Itt a Heroes Reborn első előzetese

HRG és az egyik új szereplő tűnik fel a Heroes Reborn első előzetesében.

Amerikában magyar idő szerint hétfőn, fél órával éjfél után vette kezdetét az NFL, az amerikai futball bajnokság nagydöntője, a Super Bowl. Ahogy az lenni szokott, a Super Bowl alatt félpercenként körülbelül 4,4 millió dollárért vásárolhattak reklámot a hirdetők, így legtöbben igazán igyekeztek kitenni magukért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze. De, ami esetükben fontos volt számunkra, ezen promók nem egy esetben az első mozgóképes anyagot jelentették a filmek és sorozatok esetében.


Az NBC csatorna, mely otthonául szolgált az idei Super Bowlnak, természetesen kihasználta a lehetőséget arra, hogy sorozatait ingyen promózza, így például elkészült egy nyúlfarknyi videó a Heroes Rebornhoz, mely a Hősök című sorozatuk folytatása, afféle rebootja lesz. Mivel a szereposztás még közel sem teljes, ezért a fenti videóban csak a visszatérő Jack Coleman, valamint az elsőként castingolt Zachary Levi tűnik fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #7
    Az egész sorozatban csak Sylert szerettem, nem rinyált annyit és legalább csinált is valamit, erre még szép, hogy ő nem tér vissza :/
  • akyyy #4
    ki mondta hogy ütős?
  • akyyy #5
    ki mondta hogy ütős?
  • akyyy #6
    ki mondta hogy ütős?
  • loky #3
    Hát ez akkor ütős ha beveri az ember a fejét a falba :)
  • Ender Wiggin #2
    akkor ez most ütős vagy sem?
  • Dynamic #1
    Kösz a semmit.