Szekeres Viktor

Új zombis tévésorozat kapott előzetest

Márciusban indul útjának az iZombie, mely új előzetest kapott.

Sokak szerint a világ nyolcadik csodája volt, hogy a The Walking Dead hatalmas sikerét követően nem árasztották el a tévécsatornákat a zombis szériák, pedig ez mindössze annak volt köszönhető, hogy a tévécsatornák vezetői pontosan tudták, hogy a nézőket nem a zombik vonzzák, hanem maga a sorozat, annak története, karakterei. Persze várható volt, hogy valamikor eljön annak is az ideje, hogy ismét készülnek zombikra épülő tévés projektek.


A sorban az egyik első a Syfy-os Z Nation volt, a második pedig az iZombie lesz, melynek új előzetese feljebb nézhető meg. Az iZombie egy 28 részt megért képregény alapján készül és egy orvostanhallgató lányról szólna, aki zombilétét úgy kívánja fenntartani, hogy a hullaházban dolgozik, így jutva a mindennapi emberi agyhoz. Balszerencséjére azonban, ha megeszik valakinek az agyát, akkor a "vacsora" hangja megszólal a fejében, s addig nem hagyja nyugton, míg meg nem oldja az illető halálának rejtélyét. Az iZombie premierjére március 17-én kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #8
    Ez igy nem teljesen igaz. Van 1 altalanos definicioja, mas kerdes ,hogy mar minden szarra raaggatjak (28 nappal kesobb pl nem zombie film, bar 100 emberbol 99,5 azt mondana)

    1, ez az alap: "A corpse said to be revived by witchcraft, especially in certain African and Caribbean religions."
    2, ez a media: "(In popular fiction) a person or reanimated corpse that has been turned into a creature capable of movement but not of rational thought, which feeds on human flesh:" (itt bukik meg a 28 nappal kesobb, ugyanis azok nem ettek emberhust..)

    van meg par egyeb jelentes
    "informal A person who is or appears lifeless, apathetic, or completely unresponsive to their surroundings.
    Philosophy A hypothetical being that responds to stimulus as a person would but that does not experience consciousness.
    A computer controlled by another person without the owner’s knowledge and used for sending spam or other illegal or illicit activities.
    A cocktail consisting of several kinds of rum, liqueur, and fruit juice."
  • Malachit #7
    Az a Dead Like Me volt, sok fekete humorral :)
  • kalapos01 #6
    Nem "ilyenek". Ez most vicc?:) A zombik semmilyenek, mert nem léteznek. Vagy olyanok, amilyenek éppen az adott világban. Itt ilyenek.
  • Wittgen #5
    Elég gyenge, a zombik NEM ilyenek...
    Mintha ezt már láttuk volna, volt az a film, ahol a csajt elcsapta egy emteorit vagy mi, azátn szellemek haláleseteit kellett megoldani, stb.
  • cateran #4
    iZombie? Dokumentumfilm az Apple tulajdonosokrol? :D
  • JethroHUN #3
    Nahát.... ez még a Z Nation pilotnál is gyengébb... Mégis minek forgatták le? 2-3 rész után kaszálni fogják úgyis.
  • rajdi #2
    Én meg kitalálom azt a sorozatot/filmet, ami halott vámpír és vérfarkas zombikról fog szólni. Ja és elfelejtettem mondani hogy teenagerek is egyben, meg táncolnak és szerelmesek is, és fellázadnak a vámpír zombi vérfarkas ezer éves elnyomó hagyományok ellen...
    Ultramegagiga bevétel!
  • paby88 #1
    hogy nem unják még ezeket a nevetséges zombikat?