Szekeres Viktor

Eldőlt: az év legjobb előzetese az új Mad Max-trailer

Döbbenetesen jó lett az új Mad Max: Fury Road-előzetes.

Talán nem véletlen, hogy a Mad Max: Fury Road első előzetesét a nyár legjobb trailerjének kiáltottuk ki, a mostanit pedig már az év legjobbja-címmel díjaztuk. És ilyenkor tényleg nincs mit tenni, hiszen a képsorokat látva ezt valószínűleg mindenki így fogja érezni. Hacsak nem a marketingesek csalfa mágiájának vagyunk szemtanúi, kijelenthetjük, hogy George Miller visszatért és jobb, mint valaha.


Az Amerikában 2015. május 15-én bemutatásra kerülő filmnek Tom Hardy lesz a főszereplője, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Zoe Kravitz, Riley Keough és Rosie Huntington-Whiteley. A film forgatókönyvét is a rendező, George Miller írta Brendan McCarthy és Nico Lathouris közreműködésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #29
    az, hogy a rendező ugyan az, semmit nem jelent a filmre vonatkozólag.
  • Macropus Rufus #28
    1:28-nál a kocsi elejére rögzített ember kissé MadMax2 gyanus. Ott 2 ember volt Humungus kocsiján.
    Hát nem is tudom. Sztem a MadMax3-al lesz egy súlycsoportba.

  • creed13 #27
    Persze-persze, ma már gagyik a régi részek, de akkor ennyi erővel gagyik a régi Star Wars részek, a régi James Bondok vagy éppen a régi Indiana Jones részek stb, stb... Az akkori kornak/technikának/költésgvetésnek ezt sikerült összehozni.Lehet, ha azokat a régi részeket a rendezők most forgatnák le, egyáltalán nem azok a filmek kerekednének belőlük, mint anno.Egyébként meg Milleren kívül ki tudja, h nem-e már akkor is valami ilyesmit álmodott meg, amikor az első részt csinálta...?
  • cateran #26
    Pedig...van benne valami...Ez a "minden auto robban, mar koccanastol is" trailer bennem is 1 meh erzest valtott csak ki. Erosen emlekeztet a 2. reszre (bye-bye ikonikus V8-as Interceptor) es kicsit a 3.-ra (a gyerekekbol allo torzs/csapat/csoport..nem kivant torlendo)
    Csakhogy ami a 80-as evekben all-leejtos volt, az ma mar...meh...
  • tamolnar213 #25
    Ugyanaz az ember írta és rendezte, mint az eredetit, de te csak le akartad szólni. Gratulálok.
  • Frank99 #24
    nyehehe

    de a Butarobot 28-at az várod mint zállat ugye???

  • bdzsana #23
    Én várom. Nem tudom, hogy kinek mi lett volna a jó trailer? De komolyan... Írjátok már le hogy kellene kinéznie egy jó MM trailernek...
  • Cefet #22
    +1
  • Wittgen #21
    De azért pár percben még kommenteltél. Szerintem meg oltári jónak ígérkezik, már most látványosabb, mint a sok fos TF és egyéb gagyiságok. A színészek meg garanciák arra, hogy nagy valószínűséggel a sztori se lesz egymondatos, mivel általában jobb szerepeket szoktak elvállalni.
  • Ender Wiggin #20
    erre a filmre pont olyan nagy szükség volt, mint a robotzsaru remake-re. és még sorolhatnám...