29
  • Macropus Rufus
    az, hogy a rendező ugyan az, semmit nem jelent a filmre vonatkozólag.
  • Macropus Rufus
    1:28-nál a kocsi elejére rögzített ember kissé MadMax2 gyanus. Ott 2 ember volt Humungus kocsiján.
    Hát nem is tudom. Sztem a MadMax3-al lesz egy súlycsoportba.

• creed13
    Persze-persze, ma már gagyik a régi részek, de akkor ennyi erővel gagyik a régi Star Wars részek, a régi James Bondok vagy éppen a régi Indiana Jones részek stb, stb... Az akkori kornak/technikának/költésgvetésnek ezt sikerült összehozni.Lehet, ha azokat a régi részeket a rendezők most forgatnák le, egyáltalán nem azok a filmek kerekednének belőlük, mint anno.Egyébként meg Milleren kívül ki tudja, h nem-e már akkor is valami ilyesmit álmodott meg, amikor az első részt csinálta...?
  • cateran
    Pedig...van benne valami...Ez a "minden auto robban, mar koccanastol is" trailer bennem is 1 meh erzest valtott csak ki. Erosen emlekeztet a 2. reszre (bye-bye ikonikus V8-as Interceptor) es kicsit a 3.-ra (a gyerekekbol allo torzs/csapat/csoport..nem kivant torlendo)
    Csakhogy ami a 80-as evekben all-leejtos volt, az ma mar...meh...
  • tamolnar213
    Ugyanaz az ember írta és rendezte, mint az eredetit, de te csak le akartad szólni. Gratulálok.
  • Frank99
    nyehehe

de a Butarobot 28-at az várod mint zállat ugye???

• bdzsana
    Én várom. Nem tudom, hogy kinek mi lett volna a jó trailer? De komolyan... Írjátok már le hogy kellene kinéznie egy jó MM trailernek...
  • Cefet
    +1
  • Wittgen
    De azért pár percben még kommenteltél. Szerintem meg oltári jónak ígérkezik, már most látványosabb, mint a sok fos TF és egyéb gagyiságok. A színészek meg garanciák arra, hogy nagy valószínűséggel a sztori se lesz egymondatos, mivel általában jobb szerepeket szoktak elvállalni.
  • Ender Wiggin #20
    erre a filmre pont olyan nagy szükség volt, mint a robotzsaru remake-re. és még sorolhatnám...
  • Garou
    A Mad Max az post-ap. autós baromkodás. Nem tudom a sok homo fikazoid mit várt amikor elindította. Nem lesz egy Tarr Béla-féle Sátántangó, de nem is az a célja. A trailer fasza lett, a filmet várjuk!
  • bmw
    Ez loszar nem mad max.....
    Csili vili robbanos fos .....
  • who am I 7
    jó, egy példa statuálásnak oké, de mondjuk én letojom nagyon magasról, h volt egy malaca meg táncoló talpa is, ha ez a tréler maga a gagyi megtestesítője, iszonyatosan izgalmas, baromkodnak a sivatagban , meg felborul pár ócska vén tragacs....komolyan mondom, óriási :D max dvd-re, én mondjuk még a trélerért is sajnáltam a bájtokat 20 sec után már :$
  • sirpalee
    Endikém, na mivan, mostanában már le is szoktál a bulizósfiatalozásról?
  • Nos
    Nekem a trailer túl sok volt. Jók a látványos filmek, csak félek, hogy a story rovására megy és túl sok idióta baromság lesz benne.
  • dzsagon
    Szálguldoznak a homokban és gyilkolásznak. Van akit ez leköt?
  • NEXUS6
    Másnaposan, afterolni az ős Mekszre azt még el tudom képzelni, de józan elme ezeket a filmeket már nem tudja befogadni!

XD
  • gombabácsi
    hát ebből egyelőre csak az jön le hogy szuper látványos akciókat tudnak csinálni
    robban, száguld, robban, széttörik, kopaszcsávók, robban, száguld, robban, robban

persze a szennyformerszek, avengerszek, galaxis őrzői és ilyesmik mellett ez is tuti siker lesz
  • SirBubu
    bocs, de ez olyan magas labda volt, hogy nem bírtam nem lecsapni: Lumberjack Song - Monty Python
  • bertino
    szerintem is, az első sokkal jobb volt, de mind1, fő az, hogy Viktor szerint ez még jobb.
  • pixx
    1:44-nél üt minden a kamerás kocsi árnyéka :D
  • pixx
    Nekem nagy kedvenc volt az 1 és a 2, a 3 szerintem inkább gyalázása az egésznek.
    Pár hete néztem meg őket, hát... inkább elment. Nem szabad gyerekkori kedvencet felnőtt fejjel nézni, mert elveszik a varázs.
    Egyébként szerintem a Doomsday is hasonló volt, mint a Mad Max. Pl. nekem tetszett.
    Tom Hardy-nak remek filmjei vannak.
    Szóval, minden adott egy jó filmhez. Mel Gibson, egy elhízott, zsidozó senki lett a szememben. Főleg, miután elhagyta az asszonyt, meg a féltucat gyerekét, egy 10 éves nőért. Ő nem hiányzik.
    Filmet majd meglátjuk. Szerintem sem lesz egy iszonyat nagy film, inkább nézhető. És ez bőven elég. Persze én nem vagyok elvakult Mad Max rajongó, de hát ez van :D
  • SirBubu
    gyűlölöm a hozzád hasonló ifjonc okostónikat

jó, hát a Táncoló talpak nyilván valami banánhéjnak tekintendő, azért ebből nehogy már messzemenő következtetéseket vonjunk le
    a Babe2 meg (ez egyébként mi a szar?) nyilván elő- vagy utófutára (valamelyik a 2 közül) kellett hogy legyen a nagy filmeknek, mint pl. a MadMax

na ugye
  • NEXUS6
    Mikor még friss volt, akkor is csak vigyorogtam az M&M-en.

De ez most eléggé teccik. XD
  • Frank99
    az öregek szerint nagyon jó lesz.

már vágják az erdőt 1-2 hónapja, biztos kemény tél lesz...

:-)
  • alma2
    Nem ugrott be ki ez George Miller , megnezve, o rendezte az eredeti mad max-et. Ami azert mai szemmel inkabb egy benny hill show-hoz hasonlithato azokkal a felgyorsitott jelenteivel, hiaba kultusz film egy retegnek, de nekik is inkabb azert mert belejuk egett az a sok brutal jelenet, 10 eves korukban.
    Aztan jott a melyrepules:
    Babe 2. - Kismalac a nagyvárosban
    Táncoló talpak 2.
    es most egy ujabb mad max, hat.. nem varunk sokat tole :)
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.12.11. 16:36:34
  • aMpErsZAg
    Szerintem meg szánalom szar lett ez a tréler!
  • Extec
    Ki írja ezeket a cikkeket könyörgöm? 15 éves kanos, akcióhiányos gyerekek?
  • AZUL
    hát nemtudom.... kultfilm lesz nagy valószínűséggel. a rétegnek tetszeni is fog marhára. dehoyg erre jóvaltöbben nem vevők, s akkor bukta lesz mint a grandkanyon az hót-ziher...