29
-
Macropus Rufus #29 az, hogy a rendező ugyan az, semmit nem jelent a filmre vonatkozólag. -
Macropus Rufus #28 1:28-nál a kocsi elejére rögzített ember kissé MadMax2 gyanus. Ott 2 ember volt Humungus kocsiján.
Hát nem is tudom. Sztem a MadMax3-al lesz egy súlycsoportba.
-
creed13 #27 Persze-persze, ma már gagyik a régi részek, de akkor ennyi erővel gagyik a régi Star Wars részek, a régi James Bondok vagy éppen a régi Indiana Jones részek stb, stb... Az akkori kornak/technikának/költésgvetésnek ezt sikerült összehozni.Lehet, ha azokat a régi részeket a rendezők most forgatnák le, egyáltalán nem azok a filmek kerekednének belőlük, mint anno.Egyébként meg Milleren kívül ki tudja, h nem-e már akkor is valami ilyesmit álmodott meg, amikor az első részt csinálta...? -
cateran #26 Pedig...van benne valami...Ez a "minden auto robban, mar koccanastol is" trailer bennem is 1 meh erzest valtott csak ki. Erosen emlekeztet a 2. reszre (bye-bye ikonikus V8-as Interceptor) es kicsit a 3.-ra (a gyerekekbol allo torzs/csapat/csoport..nem kivant torlendo)
Csakhogy ami a 80-as evekben all-leejtos volt, az ma mar...meh... -
tamolnar213 #25 Ugyanaz az ember írta és rendezte, mint az eredetit, de te csak le akartad szólni. Gratulálok. -
#24 nyehehe
de a Butarobot 28-at az várod mint zállat ugye???
-
bdzsana #23 Én várom. Nem tudom, hogy kinek mi lett volna a jó trailer? De komolyan... Írjátok már le hogy kellene kinéznie egy jó MM trailernek... -
Cefet #22 +1 -
Wittgen #21 De azért pár percben még kommenteltél. Szerintem meg oltári jónak ígérkezik, már most látványosabb, mint a sok fos TF és egyéb gagyiságok. A színészek meg garanciák arra, hogy nagy valószínűséggel a sztori se lesz egymondatos, mivel általában jobb szerepeket szoktak elvállalni. -
Ender Wiggin #20 erre a filmre pont olyan nagy szükség volt, mint a robotzsaru remake-re. és még sorolhatnám... -
#19 A Mad Max az post-ap. autós baromkodás. Nem tudom a sok homo fikazoid mit várt amikor elindította. Nem lesz egy Tarr Béla-féle Sátántangó, de nem is az a célja. A trailer fasza lett, a filmet várjuk! -
bmw #18 Ez loszar nem mad max.....
Csili vili robbanos fos ..... -
who am I 7 #17 jó, egy példa statuálásnak oké, de mondjuk én letojom nagyon magasról, h volt egy malaca meg táncoló talpa is, ha ez a tréler maga a gagyi megtestesítője, iszonyatosan izgalmas, baromkodnak a sivatagban , meg felborul pár ócska vén tragacs....komolyan mondom, óriási :D max dvd-re, én mondjuk még a trélerért is sajnáltam a bájtokat 20 sec után már :$ -
sirpalee #16 Endikém, na mivan, mostanában már le is szoktál a bulizósfiatalozásról? -
Nos #15 Nekem a trailer túl sok volt. Jók a látványos filmek, csak félek, hogy a story rovására megy és túl sok idióta baromság lesz benne. -
dzsagon #14 Szálguldoznak a homokban és gyilkolásznak. Van akit ez leköt? -
#13 Másnaposan, afterolni az ős Mekszre azt még el tudom képzelni, de józan elme ezeket a filmeket már nem tudja befogadni!
XD -
gombabácsi #12 hát ebből egyelőre csak az jön le hogy szuper látványos akciókat tudnak csinálni
robban, száguld, robban, széttörik, kopaszcsávók, robban, száguld, robban, robban
persze a szennyformerszek, avengerszek, galaxis őrzői és ilyesmik mellett ez is tuti siker lesz -
SirBubu #11 bocs, de ez olyan magas labda volt, hogy nem bírtam nem lecsapni: Lumberjack Song - Monty Python -
#10 szerintem is, az első sokkal jobb volt, de mind1, fő az, hogy Viktor szerint ez még jobb. -
pixx #9 1:44-nél üt minden a kamerás kocsi árnyéka :D -
pixx #8 Nekem nagy kedvenc volt az 1 és a 2, a 3 szerintem inkább gyalázása az egésznek.
Pár hete néztem meg őket, hát... inkább elment. Nem szabad gyerekkori kedvencet felnőtt fejjel nézni, mert elveszik a varázs.
Egyébként szerintem a Doomsday is hasonló volt, mint a Mad Max. Pl. nekem tetszett.
Tom Hardy-nak remek filmjei vannak.
Szóval, minden adott egy jó filmhez. Mel Gibson, egy elhízott, zsidozó senki lett a szememben. Főleg, miután elhagyta az asszonyt, meg a féltucat gyerekét, egy 10 éves nőért. Ő nem hiányzik.
Filmet majd meglátjuk. Szerintem sem lesz egy iszonyat nagy film, inkább nézhető. És ez bőven elég. Persze én nem vagyok elvakult Mad Max rajongó, de hát ez van :D -
SirBubu #7 gyűlölöm a hozzád hasonló ifjonc okostónikat
jó, hát a Táncoló talpak nyilván valami banánhéjnak tekintendő, azért ebből nehogy már messzemenő következtetéseket vonjunk le
a Babe2 meg (ez egyébként mi a szar?) nyilván elő- vagy utófutára (valamelyik a 2 közül) kellett hogy legyen a nagy filmeknek, mint pl. a MadMax
na ugye -
#6 Mikor még friss volt, akkor is csak vigyorogtam az M&M-en.
De ez most eléggé teccik. XD -
#5 az öregek szerint nagyon jó lesz.
már vágják az erdőt 1-2 hónapja, biztos kemény tél lesz...
:-) -
#4 Nem ugrott be ki ez George Miller , megnezve, o rendezte az eredeti mad max-et. Ami azert mai szemmel inkabb egy benny hill show-hoz hasonlithato azokkal a felgyorsitott jelenteivel, hiaba kultusz film egy retegnek, de nekik is inkabb azert mert belejuk egett az a sok brutal jelenet, 10 eves korukban.
Aztan jott a melyrepules:
Babe 2. - Kismalac a nagyvárosban
Táncoló talpak 2.
es most egy ujabb mad max, hat.. nem varunk sokat tole :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.12.11. 16:36:34 -
aMpErsZAg #3 Szerintem meg szánalom szar lett ez a tréler! -
Extec #2 Ki írja ezeket a cikkeket könyörgöm? 15 éves kanos, akcióhiányos gyerekek? -
AZUL #1 hát nemtudom.... kultfilm lesz nagy valószínűséggel. a rétegnek tetszeni is fog marhára. dehoyg erre jóvaltöbben nem vevők, s akkor bukta lesz mint a grandkanyon az hót-ziher...